Proszę oglądać od 2:00
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
zwykła rzecz selekcja naturalna. nie znasz zwyczajów tych ptaków to się nie dziw
Nie mów mi co mam robić.
pewnie najmniejsze było, jakieś słabe czy coś. Sporo zwierząt tak robi, albo zjada albo porzuca na pewną śmierć.
jebać bociany.
Kronizm jest zjedzeniem martwego pisklęcia. Oczywiście zdarza się (co obserwowano już kilka razy), że następuje najpierw eliminacja (zabicie) pisklęcia, a potem dochodzi do kronizmu, czyli zjedzenia martwego pisklaka.
Ciężko poszedł. A tak na poważnie, to dziwne że aż cztery młode były. Z tego co kojarzę (z wlasnych obseracji) to bociany maja po jedno, dwa pisklęta. Robią wcześniej selekcję jaj i te, które nie podpasuja chlap na dół. A tu taka sytuacja Chociaż chuj wie co one tam w tej Afryce widują
!Timon napisał/a:
Do dzisiaj lubiłem bociany. Bociany to chuje.
I do tego lewaki;)
Cale nogi i dziob maja czerwone, swolocz jedna...
Tak się kończą regularne wyprawy do krajów kwitnącego islamu.
Życie nie warte życia, czy cóś?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów