📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Smutne, ale taka jest natura, nie starcza jedzenia dla wszystkich to trzeba jednego się pozbyć. Rok temu z 50m od mojego domu też bocian wyjebał dwa pisklaki, żałuje że nie znalazłem ich żywych, oswoił bym sobie bociana.
Selekcja naturalna...moglby probowac wyzywic wszystkie trzy,tyle ze szanse kazdego maleja drastycznie. I niestety tak jest w przyrodzie...zjadaj,lub zostaniesz zjedzony...walcz lub sie poddaj i zgin... A propo,teraz wiem skad sie wzielo, ze bocian podrzuca dzieci
a nie za bicie rodzeństwa w 0:17? Widać, że najsłabszy z lęgu. Testowałem raz na rybach ile taki jest w stanie zjeść, wychodzi na to, że sporo. Test zakończyłem leszczem 30+ cm i niemożliwe zajęło tylko trochę więcej czasu. Podchodził na max 1,5m.
prawy_posladek napisał/a:
lepsze akcje są na live "sokoły lotosu" gdzie 3 orły dosłownie wpierdalają pisklaka
Nieźle ci się filmy pojebały.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów