mmmm boczuś
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Wszystkie cztery.
Koleś w swoim amerykańskim poziomie edukacji pewnie nawet nie wie, że patrzy na wkładke do jajecznicy...
Przecież każdy wie że dla XXL USAPEOPLE na pierwszym miejscu jest żarło, a potem dom i rodzina.
Ten to wsiok, bo miastowi mają I love McDonald.
Ten to wsiok, bo miastowi mają I love McDonald.
Podobny do tej świnki.
Lol, dopiero za 6 razem zobaczyłem, że na tym obrazku jest prawdziwa swinka, swoja droga i tak najszczuplejsza ze wszystkich zebranych.
Średnia płaca w stanach wcale nie jest wysoka
za to maja w chuj tanie paliwo, żarcie i przede wszystkim domy oraz fury
za 50 tyś. $ da sie dobra chawire kupic a średnia cena nowej fury typu mustang to 20 tyś. $
przy takich cenach nie trzeba wiele zarabiac zeby zyc na w chuj wyzszym poziomie niz w polsce
za to maja w chuj tanie paliwo, żarcie i przede wszystkim domy oraz fury
za 50 tyś. $ da sie dobra chawire kupic a średnia cena nowej fury typu mustang to 20 tyś. $
przy takich cenach nie trzeba wiele zarabiac zeby zyc na w chuj wyzszym poziomie niz w polsce
Dildo napisał/a:
i tak zarabia 3xtyle co mgr w polsce wiec pal gume
No i zdechnie też 3 razy szybciej dzięki ich cudownej fast foodowej diecie
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów