Bolt skoszony przez Turka.
Bolt skoszony przez Turka.
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie jedna panna by widły na bok odłożyła i z gumofilców wyskoczyła.
Z taką fryzurą, do tego traktor i furrorę byś zrobił na wiejskiej zabawie w stodole.
Ok ciociu
Z taką fryzurą, do tego traktor i furrorę byś zrobił na wiejskiej zabawie w stodole.
Ja bym powiedział, że z mordy typowy ruski Sasza.
Nie kurna... z call center dzwonię, garnki reklamować. Nie pierwszy raz różnego rodzaju filmy na yt pokazują, że dysponenci zamiast pytać o konkrekty żeby jak najszybciej wyjaśnić sytuację, to zadają jakieś idiotyczne pytania o numer buta, fiuta i cholera wie co jeszcze. Jakby to był jakiś ukrainiec to zanim zanotowałaby nazwisko to już dawno byłoby po zawodach.
Halo Halo czy Pan jest w środku, a chuj jak nie odpowiada to będę dalej paznokcie malować.
Jebany żądłopiór słyszy odgłosy z samochodu i na tej podstawie ma ocenić sytuację i wezwać kogo trzeba.
To słychać, że facio jest w środku i ewakuuje się - ale debil call woli młynkować halo halo bo nie wie co robić.
Jest za głupia do analizy sytuacji i działania. Nic jej nie zrobią za durne nawoływanie bez sensu.
Będzie, że zrobiła wszystko żeby pomóc.
Jebany żądłopiór słyszy odgłosy z samochodu i na tej podstawie ma ocenić sytuację i wezwać kogo trzeba.
To słychać, że facio jest w środku i ewakuuje się - ale debil call woli młynkować halo halo bo nie wie co robić.
Jest za głupia do analizy sytuacji i działania. Nic jej nie zrobią za durne nawoływanie bez sensu.
Będzie, że zrobiła wszystko żeby pomóc.
Dokładnie tak, dlatego baby jak do tej tak i wielu innych prac się nie nadają.
A Ty pedał jesteś żeby się przejmować wyglądem innego faceta...? Film o wypadku a ten jak wyborca Biedronia będzie dyskutować o włosach. Swojego Śmiszka szukasz czy co?
Za „Halo” to w dupę walą
Ja słyszałem, że w mordę. Widocznie mieliśmy inne doświadczenia.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów