📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
3 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Puszczali nam to na PO. stwierdzenie "mocno przesadzone" jest mocno przesadzone nie warto słuchać...
Kurde, nam też to puszczali ale na religii (sic!). Warto przesłuchać chociażby ze względu na opowieść o tym jak młoda para będąc naćpana zeżarła własne dziecko wcześniej wkładając je do mikrofalówki czy tam do kuchenki - nie pamiętam już dokładnie. Gościu ma zarąbisty sposób opowiadania: "...jak on się budzi a tu Asterix z Myszką Miki mu po chacie szaleją..." - rzeczywiście przesadzone, ale fajnie nawija.
Nie przesadza tak bardzo.. mam znam kogoś po resecie, i widzę co z nim się dzieje.
Słuchałem tego dosyć dawno temu i skończyło się tylko na ograniczeniu spalanej ilości
Bla bla bla... A motyw z dzieckiem kojarzy mi się z Trainspotting.
starsze niż internet, z czasów kiedy mp3 trzeba było ściągnąc na dysk żeby odpalić
ta magik się trawy napalił i się zabił prawda jest taka ze grzybów się najadł
kojaży mi sie ta opowieść z pewnym filmem cóż za niefart = wyrwałem chwasta
jest tu kilka pomyłek merytorycznych ale nie czepiam się lepiej niech dzieciaki posłucha takiego kolesia i pomyślą
kojaży mi sie ta opowieść z pewnym filmem cóż za niefart = wyrwałem chwasta
jest tu kilka pomyłek merytorycznych ale nie czepiam się lepiej niech dzieciaki posłucha takiego kolesia i pomyślą
Znajomy, który mieszka na tym samym osiedlu w Katowicach (Manhattan?) na którym kiedyś mieszkał Magik opowiadał mi, że wszyscy starsi kolesie z osiedla, którzy znali Magika osobiście mówią, że palił tylko staff... Jak było to chyba tylko on sam wie.
Co do filmiku- Gdzieś kiedyś czytałem, że ten cały Bodek jest fejkiem, który sam nie bardzo wie o czym mówi a całe to pierdolenie zostało napisane i nagrane specjalnie jako materiał dydaktyczny dla szkół... W sumie bardzo możliwe, jak słyszę niektóre rzeczy które on mówi to po prostu
Co do filmiku- Gdzieś kiedyś czytałem, że ten cały Bodek jest fejkiem, który sam nie bardzo wie o czym mówi a całe to pierdolenie zostało napisane i nagrane specjalnie jako materiał dydaktyczny dla szkół... W sumie bardzo możliwe, jak słyszę niektóre rzeczy które on mówi to po prostu
Pamiętam, że jak byłem w podstawówce to Bodek miał tournee po Dolnym Śląsku i kazali nam słuchać jego pierdolenia przez 1,5 godz. w teatrze
Miałem gdzieś wypunktowane te pierdoły, ale zgubiłem aż sie łezka w oku kręci gdy słucham tego bajdurzenia.
znałem też takiego kolesia, normalny był, jak ty czy ja. tak czy inaczej miał niewykryty defekt kolana i jak któregoś dnia schodził ze schodów to się wyjebał na pysk i zdechł. no co za niefart
używajcie wind dzieci
a w ogóle to kac-kupa i heja
znałem też takiego kolesia, normalny był, jak ty czy ja. tak czy inaczej miał niewykryty defekt kolana i jak któregoś dnia schodził ze schodów to się wyjebał na pysk i zdechł. no co za niefart
używajcie wind dzieci
a w ogóle to kac-kupa i heja
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów