Wyprowadzenie z równowagi chłopca przez ubodzenie kozy przez co dokonuje ataku drągiem na stado czworonogów. Płochy ten jegomość gdy tak nieszkodliwe stworzonko chciało go nastraszyć.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
cały czas miałam nadzieję że ten gówniarz na odchodne dostanie takie bodnięcie że zgubi zęby
Te młode pokolenie w obecnych czasach potwornie zjebane jest. Jak się chwilę posłucha ich "rozmów" w tramwaju/autobusie, gdziekolwiek, to ma się chęć przypierdolenia takim w ryj, aby się przynajmniej trochę ogarneli. O słuchaniu popków i innych pojebów w miejscach publicznych nawet nie wspomnę. Ale to też sporo winy rodziców. Pokolenie obecnych 50-60 latków jak dostało uwagę w szkole, to w domu bał się taki osobnik przyznać - bo wpierdol lub ostry opiernicz. A teraz taki Brajanek odpierdoli coś w szkole, powie w domu mamie Jessice - to ta poleci i jeszcze nauczycielkę zjebie, że jak ona mogła Brajankowi uwagę zwrócić.
darex99 napisał/a:
Te młode pokolenie w obecnych czasach potwornie zjebane jest. Jak się chwilę posłucha ich "rozmów" w tramwaju/autobusie, gdziekolwiek, to ma się chęć przypierdolenia takim w ryj, aby się przynajmniej trochę ogarneli. O słuchaniu popków i innych pojebów w miejscach publicznych nawet nie wspomnę. Ale to też sporo winy rodziców. Pokolenie obecnych 50-60 latków jak dostało uwagę w szkole, to w domu bał się taki osobnik przyznać - bo wpierdol lub ostry opiernicz. A teraz taki Brajanek odpierdoli coś w szkole, powie w domu mamie Jessice - to ta poleci i jeszcze nauczycielkę zjebie, że jak ona mogła Brajankowi uwagę zwrócić.
Od początków naszej cywilizacji "stare" pokolenie narzeka na "nowe"
Taka jest kolej rzeczy.Wspomnani przez ciebie młodzieńcy za kilkanaście lat będą zrzędzić na nastolatków.
Jakby mój kozioł o wdzięcznym imieniu Lucyfer go bodnął to by mu dupę urwało.
Dawno mnie tu nie było, ale widze że jak sadolowy player był chujowy, tak jest nadal
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów