Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Możesz mi powiedzieć na c🤬j to wstawiłeś tutaj ? Zaiste, że zajebiste ale żeby z tego oddzielny temat robić ? No zlituj że się ...

Piękne to są dziewczyny albo zachody słońca , to jest zapierąjace dech w piersiach.
jeziorekpl napisał/a:
Możesz mi powiedzieć na c🤬j to wstawiłeś tutaj ? Zaiste, że zajebiste ale żeby z tego oddzielny temat robić ? No zlituj że się ...
No nie k🤬a, lepiej wstawić w osobny temat kotki pieski albo innego sp🤬olonego gifa, na tym mogę dojść w 2,84 sekundy, a jakieś sweetaśne gówna mnie nie obchodzą. Ciesz się jakością HD i zamilcz wać Panie.

O proszę ilu mechanofili się zebrało. On ma tylko 4 rury, musicie ustalić kolejkę.

jaranie się samochodami to pedalstwo a motory to ciota i c🤬j
hienamas napisał/a:
jaranie się samochodami to pedalstwo a motory to ciota i c🤬j
Pop🤬liło cie?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie