Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wspaniały człowiek. Wyrozumiały , tolerancyjny... Chyba dał mu się nawet przejechać i razem, już jako przyjaciele, radośnie rozj🤬i jakiegoś motocyklistę. Naprawdę, serce rośnie

Tak go polubił że dał mu prowadzić. Ciekawe co chciał w zamian.
Filmik z fejsbuka - tam zalew takich "dobrych ludzi" co wyciągają kotka z pomiędzy opon bliźniaków w ciężarówce (ciekawe jak sie tam znalazł) - hindusi lubią gratulowac komuś, bo jest ze wsi. A ten motorek dodany w postprodukcji - przeciez nawet jakby dał sie przejechac to nie do wieczora.
Shizusan napisał/a:
@: przecież kierownica jest z drugiej strony
Tak widziałem to, chodziło mi raczej o kolejność; fotka, zaglądnięcie do środka, wsiadanie do środka, przejażdżka, a dalej pewnie posadził go za kierownicą i to są efekty. Chociaż wiadomo że sam się rozj🤬 bo to idiota.
zn506 napisał/a:
A ten motorek dodany w postprodukcji - przeciez nawet jakby dał sie przejechac to nie do wieczora.
To nie tak - drugi filmik jest prawdziwy. Następnie ktoś wpadł na pomysł, że nagra filmik z niedorozwojem i prawie takim samym autem, tak by...
powstało gówno dla wyświetleń

Ciężko się nie zgodzić z z resztą komentarzy że to straszny fejur, ale nawet zabawny.

Dostojny napisał/a:
filmik z niedorozwojem
ten widziałem chyba z miesiąc temu bez motorka
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie