Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
Film który przywraca wiarę w ludzi

00:00
-00:48
Download
Zmieniono 1 razy Zgłoś
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
RozjebieCiMatke 2025-01-15, 22:59 56
Wspaniały człowiek. Wyrozumiały , tolerancyjny... Chyba dał mu się nawet przejechać i razem, już jako przyjaciele, radośnie rozj🤬i jakiegoś motocyklistę. Naprawdę, serce rośnie
Zgłoś
shoe5maker 2025-01-15, 22:59 2
Tak go polubił że dał mu prowadzić. Ciekawe co chciał w zamian.
Zgłoś
~Dostojny 2025-01-15, 23:11 11
Dobrze chociaż, że kolor i model auta się zgadza
Zgłoś
zn506 2025-01-15, 23:12 12
Filmik z fejsbuka - tam zalew takich "dobrych ludzi" co wyciągają kotka z pomiędzy opon bliźniaków w ciężarówce (ciekawe jak sie tam znalazł) - hindusi lubią gratulowac komuś, bo jest ze wsi. A ten motorek dodany w postprodukcji - przeciez nawet jakby dał sie przejechac to nie do wieczora.
Zgłoś
Shizusan 2025-01-15, 23:15 1
@shoe5maker: przecież kierownica jest z drugiej strony
Zgłoś
shoe5maker 2025-01-15, 23:19 1
Shizusan napisał/a:

@: przecież kierownica jest z drugiej strony

Tak widziałem to, chodziło mi raczej o kolejność; fotka, zaglądnięcie do środka, wsiadanie do środka, przejażdżka, a dalej pewnie posadził go za kierownicą i to są efekty. Chociaż wiadomo że sam się rozj🤬 bo to idiota.
Zgłoś
~Dostojny 2025-01-15, 23:22 18
zn506 napisał/a:

A ten motorek dodany w postprodukcji - przeciez nawet jakby dał sie przejechac to nie do wieczora.

To nie tak - drugi filmik jest prawdziwy. Następnie ktoś wpadł na pomysł, że nagra filmik z niedorozwojem i prawie takim samym autem, tak by...
powstało gówno dla wyświetleń
Zgłoś
Baronessa 2025-01-15, 23:26 3
Kiepski fejczur...
Zgłoś
Bestia_z_cricolandu 2025-01-15, 23:32 9
Ciężko się nie zgodzić z z resztą komentarzy że to straszny fejur, ale nawet zabawny.
Zgłoś
KarolskiKarolski 2025-01-15, 23:34
Ha! K🤬a! Piękny zwrot akcji.
Zgłoś
Will70 2025-01-15, 23:34
No pewnie, że brum brum! Bo twój ojciec ni c🤬ja brum brum...
Zgłoś
zn506 2025-01-15, 23:47
Dostojny napisał/a:

filmik z niedorozwojem

ten widziałem chyba z miesiąc temu bez motorka
Zgłoś
wojtas09999 2025-01-15, 23:48
Szczęśliwa muzyczką z Happy endem
Zgłoś
Rangraf 2025-01-16, 0:15
shoe5maker napisał/a:

Tak go polubił że dał mu prowadzić. Ciekawe co chciał w zamian.

On dałby mu wszystko, co miał - w zamian.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 12 miesięcy. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem