18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:51
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Marshal 2012-11-16, 13:15 2
Ten biedny powinien byc podpisany "Populacja" a ten bogaty "Rzad" badz "Politycy"
Zgłoś
LucaBrasi 2012-11-16, 14:19 31
Standardowe pierdolenie nieudaczników. Wszyscy wokół winni tylko nie ja.
Zgłoś
Dieeiervonsatan 2012-11-16, 14:46 9
LucaBrasi napisał/a:

Standardowe pierdolenie nieudaczników. Wszyscy wokół winni tylko nie ja.

Zamknij dziub i idź realizować się do swojego wyuczonego fachu, który przynosi Ci satysfakcje i pieniądze;)
Zgłoś
LucaBrasi 2012-11-16, 14:57 1
Dieeiervonsatan napisał/a:

Zamknij dziub i idź realizować się do swojego wyuczonego fachu, który przynosi Ci satysfakcje i pieniądze;)

Grzeczniej trochę. Nie przypominam sobie żebyśmy na Ty przeszli

Jeszcze trochę mi do tego daleko ale może kiedyś się uda.
Zgłoś
Dieeiervonsatan 2012-11-16, 15:11 1
LucaBrasi napisał/a:

Grzeczniej trochę. Nie przypominam sobie żebyśmy na Ty przeszli

Jeszcze trochę mi do tego daleko ale może kiedyś się uda.

Życzę powodzenia:)
Zgłoś
ocjokrakow 2012-11-16, 15:26 4
ten bogaty jakoś tak troche po żydowsku ubrany...
Zgłoś
borisklinga 2012-11-16, 15:55 1
ten po prawej do żyda podobny, wszystko jasne

Zgłoś
krzysztof3011 2012-11-16, 16:36 6
E, komunistyczne brednie. Jeżeli już bogaty okrada biednych, to TYLKO przez państwowe regulacje. Na wolnym rynku taka sytuacja jest niemożliwa. Żeby bogaty był bogatym, musi dać konsumentom ekwiwalentne usługi lub dobra.
Zgłoś
raatos 2012-11-16, 16:39 1
Na pierwszy rzut oka widać który jest który bogaty ma większą wędkę
Zgłoś
d................s 2012-11-16, 16:45 3
@ Dieeiervonsatan

1. Dziób
2. Realizuje się w czymś, nie do czegoś.
Zgłoś
Dieeiervonsatan 2012-11-16, 16:48 2
@up Racja!
Zgłoś
d................s 2012-11-16, 16:54 3
Faktycznie, trąci komunistyczną dialektyką. Tak niestety już jest - bogaty nie staje się bogatym dzięki spiskowi, a dlatego, że zaradniejszym jest niż ten rodzaj biednych, którzy pragną stać się bogaci. Bo wbrew powszechnym mniemaniom, nie wszyscy marzą o bogactwie.
Zgłoś
aleksander6 2012-11-16, 16:54 4
ooo ile socjalistów zaczytanych w Marksistowskich ideach:)

Gerade Tatsachen gibt es nicht, nur Interpretationen.

www.facebook.com/hipknowshop
Zgłoś
papiez 2012-11-16, 17:44 4
co za socjalistyczne brednie. ludzie rozwijający swój biznes przez lata, pracujący nad nim dzień i noc po to by po 15 latach zapierdalania było ich stać na droższe auto nisz toyota yaris to ludzie okradających biedaków i żerujący na ich wysiłku? nie osądzaj i nie oceniaj zbyt pochopnie
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów