Wrzucam to specjalnie, po to, aby ludzie przypomnieli sobie o chwale, o tym że Polska to nie tylko gówno, syf, smród i brud, Polska to też zajebista historia. A jak dla mnie do szacunek i wiara na lepsze jutro, oczywiście bez patologicznego dzisiejszego rządu i debili którzy jedyne co portafią to brać kase. Komentujta Pany.
I to powinien być Hymn Polski według mnie, prosze o waszą opinie. (hejsrerterom mówie wypad na rysia z klanu i na emo tanki)CZEŚĆ I CHWAŁA BOHATEROM!
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:43
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Do kurwy nędzy czy ktoś w końcu weźmie się za ten kraj i wcieli w życie postulat zawarty w Konstytucji o rozdzielności Państwa od Kościoła? Bo jak chodzi o sprawy pozostałe to do Konstytucji się każdy odwołuje i Konstytucją zasłania. A jak kurwa chodzi o to by ten jebany kler odpierdolić od koryta to wtedy chuj - cisza, nikt nie pamięta o rozdzielności Państwa od Kościoła.
Cytat:
"Bogurodzica" to pierwszy hymn naszej kochanej Polski!
A Mieszko był "pierwszym królem" a Gniezno "pierwszą stolicą" normalnie żal dupe ściska jak ktoś sie takie banialuki wypisuje, jeśli ma się IQ wiadra z gównem powinino się mieć zkaz używania zwrotów takich jak " kochana Polska"
Z takim czymś to onr.h2.pl/ wypierdalaj a nie na sadistic
@Xenomorph
Zimmer legenda, ale imo Ramin Djawadi też daje radę. Do GoT zrobił naprawdę niezłe intro. Mam nadzieję, żę rozwinie skrzydła i będzie dobrą konkurencją dla Hansa
Zimmer legenda, ale imo Ramin Djawadi też daje radę. Do GoT zrobił naprawdę niezłe intro. Mam nadzieję, żę rozwinie skrzydła i będzie dobrą konkurencją dla Hansa
Bogurodzica bogurodzicą, a i tak dla mnie nasz obecny hymn jest świetny i pieknie obrazuje polską historię, waleczność. Mazurek dąbrowskiego to świetny utwór muzyczny, ale przekaz razem z muzyką, czynią go idealnym hymnem.
Zawsze gdy słyszę Mazurek Dąbrowskiego mam łzy w oczach i gówno mnie obchodzi co teraz napiszecie, jestem patriotą i jestem z tego dumny.
Nie wyobrażam sobie lepszego hymnu.
Zawsze gdy słyszę Mazurek Dąbrowskiego mam łzy w oczach i gówno mnie obchodzi co teraz napiszecie, jestem patriotą i jestem z tego dumny.
Nie wyobrażam sobie lepszego hymnu.
vass napisał/a:
Ty sobie poszukaj domu w Watykanie i nie wkurwiaj porządnych ludzi, którzy nie wierzą w ciemnotę sprzedawaną przez czarnych.
Ty jesteś taki zjebany sam z siebie czy ktoś Ci za to płaci? Bo widzę że troll lvl high.
sinjids napisał/a:
Ty jesteś taki zjebany sam z siebie czy ktoś Ci za to płaci? Bo widzę że troll lvl high.
Zjebany to jesteś ty skoro nie dostrzegasz jak czarna zaraza wpierdala ten kraj. Kurwy tłuste w watykanie siedzą na złotych tronach i wbijają ciemnotę taki prostakom do głów.
Dobra... Szanuje Bogurodzice. Ma "to cos". Ale to jest kurwa SADOL!!!! Wypierdalaj
dla tych co mówią ,że wywalenie kościoła katolickiego jest zajebiste mówię "puknijcie się w łeb" ! jestem ateistą i owszem za ograniczeniem władzy jestem ,ale za wyrypaniem tego z Polski? pojebało was? po pierwsze to cześć kultury po drugie jakby to zrobili to zaraz te rypane araby swoja ciapatą religie by narzuciły i płakalibyście za katolami. to ,że babcia da na tace i cie zmierzy ,że do kościoła nie poszedłeś tak boli? np chyba ,że wolisz ,żeby sie wysadzali i odpierdalali ci świętą wojnę pod blokiem. pozdro "rodacy". jako Ateista wole już katoli za sąsiadów, jakoś normalnie z nimi żyję i nie wkraczają w moją strefe życia ze swoją religią
No tak . W liceum właśnie przerabiają Bogurodzicę , widzę ,że uważałeś na lekcjach,ale nie wpierdalaj mi się z tym na sadola ,bo to nie miejsce na takie rzeczy.
Ale Polska to jest jednak kurwidołek:) Ta historia jest jakaś taka, smutna i bez wyrazu. Żadnego mordowania papieży, zamorskich kolonii. Ty śmieszne zabawy w piaskownicy, o Gdańsk:) To raczej śmieszny kraj ze swoją śmieszną historią. Powstania nawet nie umieliśmy żadnego dobrze zorganizować (nie licząc Wielkopolskiego). Za to naszych sąsiadów w czasie II Wojny Światowej razem z okupantem chętnie mordowaliśmy (czasem i bez okupanta). Dziś też to jest, śmieszny kraj z politykami o mega aspiracjach. Śmiech na sali:)
śpiewałem to na Polskim w liceum przed całą klasą ;> jedyna piątka w całej karierze ;D
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów