Wrzucam to specjalnie, po to, aby ludzie przypomnieli sobie o chwale, o tym że Polska to nie tylko gówno, syf, smród i brud, Polska to też zajebista historia. A jak dla mnie do szacunek i wiara na lepsze jutro, oczywiście bez patologicznego dzisiejszego rządu i debili którzy jedyne co portafią to brać kase. Komentujta Pany.
I to powinien być Hymn Polski według mnie, prosze o waszą opinie. (hejsrerterom mówie wypad na rysia z klanu i na emo tanki)CZEŚĆ I CHWAŁA BOHATEROM!
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
46 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
pojeablo Cie rumcajs, ale piwo za gust.
Phallucifer napisał/a:
pojeablo Cie rumcajs, ale piwo za gust.
Ej krew i bursztyn to dwa polskie słowa klucze.
Xenomorph08 z tym hymnem rosji to poszalałeś. Z ciekawości przesłuchałem i stwierdzam, że wcale nie porywa a co to soundtracku, który umieściłeś mam nadzieje, że nie myślisz, że to jest właśnie ich hymn. A jeszcze co do hansa zimmera to ja nie wiem czy ty serca nie masz czy rozumu. Żeby niemiecki podludek miał nam pisać hymn to gratuluje pomysłu.
Rumcajs_Rozpruwacz napisał/a:
no ciekawi by byłona trybunach przy tym
A to mój typ na hymn.
slapi19 napisał/a:
Shańbiłem Polske tą wstawką? wytłumacz mi dlaczego? dlaczego? Nie pasuje na te forum, wiem. Ale kurwa kto jak nie my?l Kto odbuduje kraj? Kto wyniesie nas na szczyt ? Pytam się kto jak nie My ma zrobić z tego syfu którym jest teraz polska coś co jest wielkie! Bo wy tylko potraficie cisnąć ludzi z narodowymi poglądami w internecie, a co Ty myślisz żę będziesz siedział przed kom. i będzie dobrze? nie nie będzie, jak dupy nie ruszymy to gówno będzie nie Polska! Pozdrawiam
To dlaczego to tu wrzuciłeś?
Wstawiasz coś nie zdając sobie sprawy z konsekwencji jakie ona wywoła?
To nie miejsce na wycieczki historyczne.
Mała rada, "Pomyśl zanim sam zhańbisz Polskę" i zrób to co koleś z tego filmiku.
sadistic.pl/wybij-sobie-glupote-z-glowy-vt107851.htm
Bugurodzica to najwyżej hymn polskich katoli. Z Polską jako taką ma to niewiele wspólnego.
Chrzest Polski był pierwszą poronioną decyzją władz.
Co prawda dzięki temu się od nas odczepili i już nie chcieli nas nawracać, ale część ludu zapomniała kim naprawdę jest.
Przedstawianie Bogurodzicy jako hymnu Polski jest zwykłą kłamliwą propagandą, bezmyślnie powtarzaną przez kolejne pokolenia.
Chrzest Polski był pierwszą poronioną decyzją władz.
Co prawda dzięki temu się od nas odczepili i już nie chcieli nas nawracać, ale część ludu zapomniała kim naprawdę jest.
Przedstawianie Bogurodzicy jako hymnu Polski jest zwykłą kłamliwą propagandą, bezmyślnie powtarzaną przez kolejne pokolenia.
Słowa hymnu byłby troche nie na czasie. Ale sama melodia i wykonanie jest bardziej wyniosłe niż Mazurek Dąbrowskiego. No i na stadionach bardziej by epicko brzmiał
azerbejdzanification napisał/a:
Słowa hymnu byłby troche nie na czasie. Ale sama melodia i wykonanie jest bardziej wyniosłe niż Mazurek Dąbrowskiego. No i na stadionach bardziej by epicko brzmiał
Przyznaj chuju ze przerasta cie to i nie wiesz co napisać. na stadionach to co najwyżej RKS Chuwdu można zaśpiewać. Chciałeś wypaść mondrze a się posrałeś. Przemyśl, wykup neta na dyskietkach i zripostuj. Póki co to ciągnij chuja.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów