18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 46 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:22
Bogurodzica
Pit89 • 2012-03-13, 2:38
Wrzucam to specjalnie, po to, aby ludzie przypomnieli sobie o chwale, o tym że Polska to nie tylko gówno, syf, smród i brud, Polska to też zajebista historia. A jak dla mnie do szacunek i wiara na lepsze jutro, oczywiście bez patologicznego dzisiejszego rządu i debili którzy jedyne co portafią to brać kase. Komentujta Pany.
I to powinien być Hymn Polski według mnie, prosze o waszą opinie. (hejsrerterom mówie wypad na rysia z klanu i na emo tanki)CZEŚĆ I CHWAŁA BOHATEROM!
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Rumcajs_Rozpruwacz 2012-03-13, 23:05 2

A to mój typ na hymn.
Zgłoś
Phallucifer 2012-03-13, 23:09
pojeablo Cie rumcajs, ale piwo za gust.
Zgłoś
Kriski 2012-03-13, 23:16 1
Rumcajs_Rozpruwacz napisał/a:

A to mój typ na hymn.

A to qrwa mój :

Zgłoś
Rumcajs_Rozpruwacz 2012-03-13, 23:18
Phallucifer napisał/a:

pojeablo Cie rumcajs, ale piwo za gust.

Ej krew i bursztyn to dwa polskie słowa klucze.
Zgłoś
szachu44 2012-03-14, 2:14
Xenomorph08 z tym hymnem rosji to poszalałeś. Z ciekawości przesłuchałem i stwierdzam, że wcale nie porywa a co to soundtracku, który umieściłeś mam nadzieje, że nie myślisz, że to jest właśnie ich hymn. A jeszcze co do hansa zimmera to ja nie wiem czy ty serca nie masz czy rozumu. Żeby niemiecki podludek miał nam pisać hymn to gratuluje pomysłu.
Zgłoś
Pit89 2012-03-14, 3:49
Rumcajs_Rozpruwacz napisał/a:

A to mój typ na hymn.

no ciekawi by byłona trybunach przy tym

slapi19 napisał/a:

To dlaczego to tu wrzuciłeś?
Wstawiasz coś nie zdając sobie sprawy z konsekwencji jakie ona wywoła?
To nie miejsce na wycieczki historyczne.
Mała rada, "Pomyśl zanim sam zhańbisz Polskę" i zrób to co koleś z tego filmiku.

sadistic.pl/wybij-sobie-glupote-z-glowy-vt107851.htm

Shańbiłem Polske tą wstawką? wytłumacz mi dlaczego? dlaczego? Nie pasuje na te forum, wiem. Ale kurwa kto jak nie my?l Kto odbuduje kraj? Kto wyniesie nas na szczyt ? Pytam się kto jak nie My ma zrobić z tego syfu którym jest teraz polska coś co jest wielkie! Bo wy tylko potraficie cisnąć ludzi z narodowymi poglądami w internecie, a co Ty myślisz żę będziesz siedział przed kom. i będzie dobrze? nie nie będzie, jak dupy nie ruszymy to gówno będzie nie Polska! Pozdrawiam
Zgłoś
lepik 2012-03-14, 10:18 2
O wiele bardziej wolałbym Rotę na hymn Polski niż Bogurodzicę...
Zgłoś
devhermit 2012-03-14, 10:49
Bugurodzica to najwyżej hymn polskich katoli. Z Polską jako taką ma to niewiele wspólnego.

Chrzest Polski był pierwszą poronioną decyzją władz.
Co prawda dzięki temu się od nas odczepili i już nie chcieli nas nawracać, ale część ludu zapomniała kim naprawdę jest.

Przedstawianie Bogurodzicy jako hymnu Polski jest zwykłą kłamliwą propagandą, bezmyślnie powtarzaną przez kolejne pokolenia.
Zgłoś
Rysiek Lubicz 2012-03-14, 14:26
Pit89 napisał/a:

(hejsrerterom mówie wypad na rysia z klanu

Weź się pierdol ubeku
Zgłoś
azerbejdzanification 2012-03-14, 22:15
Słowa hymnu byłby troche nie na czasie. Ale sama melodia i wykonanie jest bardziej wyniosłe niż Mazurek Dąbrowskiego. No i na stadionach bardziej by epicko brzmiał
Zgłoś
CarolOtyła 2012-03-15, 1:09
azerbejdzanification napisał/a:

Słowa hymnu byłby troche nie na czasie. Ale sama melodia i wykonanie jest bardziej wyniosłe niż Mazurek Dąbrowskiego. No i na stadionach bardziej by epicko brzmiał

Przyznaj chuju ze przerasta cie to i nie wiesz co napisać. na stadionach to co najwyżej RKS Chuwdu można zaśpiewać. Chciałeś wypaść mondrze a się posrałeś. Przemyśl, wykup neta na dyskietkach i zripostuj. Póki co to ciągnij chuja.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem