Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
mała ilość ochotników? kto ci takich bzdur nagadał, byłem pare dni temu w wku papierki złożyć to mi powiedzieli że na 15 miejsc jest prawie 400 chętnych
Dawaj filmik jak to mówi, bo inaczej nie uwierzę w to "UraBuraHoHoHo". To nie w stylu Bogusia, tylko jakiś gimbus zrobił sobie demota z Bogusiem, dla podkreślenia wiarygodności i najebania czegokolwiek, co oni tam dają za główną.Trochę więcej dystansu Panowie.
Boguś to już nie ten sam skurwiel z lat dziewięćdziesiątych, tylko pizdeczka występująca jako pokojówka z Foremniak w jakimś jebniętym serialu Polsatu. Chuj mu w dupę za to.
@up
fakt. to taki nasz "polski Bruce Willis"
2x @up
dokładam się do prośby o podanie źródła.
Co do samej "zasadniczej służby wojskowej" już tu pisałem nie raz - 3 miesiące MAX i to tylko dobrowolnych ochotników na przeszkolenie wojskowe z pełnym wyżywieniem i zakwaterowaniem - na to nas stać. A nie jakieś obowiązkowe jak w jakimś komunistycznym ustroju...
A wiecie kto jest naj-kurwa-bardziej za tym by przywrócono "zasadniczą służbę wojskową" taką jaką mieliśmy jeszcze do niedawna jako spadek po PRL? Ano ci, co ich najbardziej jebali na takiej służbie! Ci co najczęściej dostawali w trakcie wpierdol, czyli największe tłuki społeczne nie potrafiące dostosować się do realiów aktualnego świata.
Przypomnijcie sobie tych zwieśniaczonych debili ze szkoły co nie umieli policzyć od 1 do 10, przypomnijcie sobie największych patałachów jakich znaliście, a którzy po wojsku nagle ot tak CYYYYK i kurwa są największymi kozakami w tej części galaktyki. No czy nie tak jest?
Prawda jest taka, że ŻYCIA uczy samo życie. Gdyby do tego celu potrzebna była ZSW to kurwa któryś bóg coś by w tym kierunku zrobił prawda? Kto szedł do wojska na 9 miechów jak jeszcze był obowiązek w okolicach 2000 roku? Ochotnicy, ludzie bez perspektyw, bezrobotni, młodzież ze wsi i dalszych prowincji. Dlaczego inni nie szli? BO albo studiowali albo mieli łeb na karku i wiedzieli że lepiej spierdolić za granicę albo kombinować jak tylko się da by nie STRACIĆ nie potrzebnie prawie roku z życia.
Albo streszczę: dzisiaj panny nie idą sznurem za mundurem tylko za BMW x9 albo audi TT albo zegarkiem za 9 klocków - a tego po wojsku nie dostaniesz. To już nie te czasy. DEAL WITH IT!
podpisuję się oboma ręcoma i nogoma - od siebie dodam, że głośno o przywróceniu krzyczą też ci, którzy ZSW nie przeżyli. A jak bardzo chciałbym zobaczyć jej sadolowych zwolenników - na kompanii myjących kible na unitarce z wrzeszczącym dziadkiem nad głową szkoła życia ... owszem - jak się wycwanić i skorzystać z klopów, których jest 3 na 250 osób.
Ktoś tam chciał źródło
Źródło gówno warte- poświęciłam niemal godzinę na obejrzenie od początku do końca i nie było tam ani słowa z tego demota (może gdzieś w materiałach dodatkowych, ale nie sądzę).
Ale i tak dzięki, program spoko
Dawaj filmik jak to mówi, bo inaczej nie uwierzę w to "UraBuraHoHoHo". To nie w stylu Bogusia, tylko jakiś gimbus zrobił sobie demota z Bogusiem, dla podkreślenia wiarygodności i najebania czegokolwiek, co oni tam dają za główną.Trochę więcej dystansu Panowie.
player.pl/programy-online/kuba-wojewodzki-odcinki,455/odcinek-173,bogu... masz link do odcinka więcej dla Cb nie zrobie ;D
hajs dobry i jeszcze zakwaterowanie dostaniesz
chuja sie znacie pedały, jakbym mógł to bym poszedł do wojska