📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Kapitan Bomba dostał dzisiaj trochę browarów to teraz należy wrzucić każdy odcinek, ech..
Właśnie w tych filmach najlepszę są te nawiązania do Polski, Polaków i Polski z lat90. A gimbaza cieszy z tego że przeklinają i mają chujowe nazwy tych planet itd...
Najlepsze w tym to jest cała prawda o budowlańcach Miałem okazję pracować trochę na budowie i miałem trochę kontaktu z różnorakimi budowlańcami i to jest esencja tego z czym można się spotkać
Mój ojciec prowadzi działalność gospodarczą tj. firmę - "Usługi Hydrauliczne i Remontowe". Nieraz pomagałem przepychać niedrożne odcinki kanalizacji, pomagać przy remoncie mieszkań (szpachlowanie ścian, wygładzanie, układanie glazury) czy też przy tworzeniu nowego CO, m.in. lutowanie miedzianych instalacji itp. itd. Wszystko to, ponieważ uczę się zaocznie i przez to mam bardzo dużo czasu, więc żeby móc zarobić na swoje potrzeby, lub ew. aby wybrać się na imprezę w lokalnym klubie od czasu do czasu pomagałem przy różnych zleceniach.
Filmik może nie odzwierciedla doskonale tego wszystkiego, ale jest w moich oczach, niczym na zamówienie. Uśmiałem się niesamowicie, przypomina mi to niektóre sytuacje, które zdarzały się na prawdę. Wstawka naprawdę super, dziękuję . A tym co będą chcieli nabijać się z mojego komentarza, to pierdolony miętki huj w dupę
Pozdrawiam wszystkich Sadoli
PS. Ci co próbują wywyższyć się szydząc z cudzych komentarzy, robią to tylko po to, aby zdobyć jak najwięcej browarów. Pierdolić ich
Filmik może nie odzwierciedla doskonale tego wszystkiego, ale jest w moich oczach, niczym na zamówienie. Uśmiałem się niesamowicie, przypomina mi to niektóre sytuacje, które zdarzały się na prawdę. Wstawka naprawdę super, dziękuję . A tym co będą chcieli nabijać się z mojego komentarza, to pierdolony miętki huj w dupę
Pozdrawiam wszystkich Sadoli
PS. Ci co próbują wywyższyć się szydząc z cudzych komentarzy, robią to tylko po to, aby zdobyć jak najwięcej browarów. Pierdolić ich
@MayLo ciebie też pierdolić, bo pierdolić tych którzy chcąc wyrwać jak najwięcej browarów wstawiając mądry komentarz. a teraz patrz jak piwka lecą
Polski z lat 90? to jest kurwa współczesność!
Kwintesencja naszych "panów majstrów"
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów