Kompilacja najlepszych scen w karierze Bogusia. Od "wypierdalaj matko" po "Duchy wojny według goi".
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Za kompilacje najlepszych scen w karierze Bogusia od "Zabić Sekala" po "Demony wojny według goi" zawsze krata zimnego browara
Baba na początku wygląda jak Clint Eastwood
Jest sporo lepszych, ale tam nie ma "kurw" i "pierdolenia", więc w opinii publicznej na kompilację nie zasługują.
Pedałom chuj w dupę, ale młoda Włodarczykowa....to było kurwa to
Oferta z bitami ode mnie: BZK: www.soundcloud.com/bzk-wygonstudio
remi1982 napisał/a:
Raczej powinieneś napisać - "Od Zabić Sekala do Demony wojny wg Goi".
jasne, racja, Demony, pamięć już nie ta, sorry
Jak dla mnie kiepski aktor, jedynie przekleństwa dobrze brzmią w jego wykonaniu.
bogus linda zajebisty aktor. szkoda ze pod koniec kariery sie zjebal narkotykami i alkocholem jak kazdy celebryta
Lichuj napisał/a:
Aż mi się przypomniała najśmieszniejsza (moim zdaniem) scena z psów 2.
Może nie tyle co najśmieszniejsza za to głęboka.
zjebać to on się mógł ewentualnie alkoholem, poza tym to naprawdę równy gość, zamieniłem z nim parę zdań na koncercie Świetlików kiedyś, zabawny typ i z dystansem do tego wszystkiego
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów