Kompilacja najlepszych scen w karierze Bogusia. Od "wypierdalaj matko" po "Duchy wojny według goi".
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
bartak123 napisał/a:
zjebać to on się mógł ewentualnie alkoholem, poza tym to naprawdę równy gość, zamieniłem z nim parę zdań na koncercie Świetlików kiedyś, zabawny typ i z dystansem do tego wszystkiego
Ta ^^? Chcialbym miec taki zaszczyt haha.
2.27 najlepsza scena !
Dokładnie tak powinien się pazerny sprzedajny łeb konradowi rozlecieć
za reklamy gównianego banku
Linda przynajmniej się nie zeszmacił i nie został taką kurwą reklamową jak konrad
filmy innych użytkowników które mnie rozbawiły , zaciekawiły lub zbulwersowały
Kanał na Y.T "Km2bp"
Dokładnie tak powinien się pazerny sprzedajny łeb konradowi rozlecieć
za reklamy gównianego banku
Linda przynajmniej się nie zeszmacił i nie został taką kurwą reklamową jak konrad
Co w tym złego, że aktor gra w reklamie? To jego praca. Osobiście uważam iż "sprzedanie się" aktora to jest branie udziału w programach typu Taniec z Gwiazdami itp.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów