Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
To trzeba mieć k🤬a naprawdę Pecha żeby się tak wyj🤬 prosto pod koła ciężarówki
Janko napisał/a:
To trzeba mieć k🤬a naprawdę Pecha żeby się tak wyj🤬 prosto pod koła ciężarówki
TEN rodzaj pecha-rządzi,bo takich wypadków jest multum!I gdy jednoślad,spod świateł,karnie rusza z prawego pasa-a wciąga go pod koła duża ciężarówka lub TIR-ze względu na gabaryt-skręcająca w prawo ze ŚRODKOWEGO pasa!Kierowca ciężarówki nie ma szans zobaczyć jednośladu po prawej,ma martwe pole!Dla jednośladu pod światłami,gdy pojazdy stoją-zawsze najlepiej uplasować się ZA ciężarówką,na pasie środkowym,nigdy na prawym,obok ciężarówki!
GrubyKleks napisał/a:
co za c🤬j postawil tam tego dostowczaka? wszytko zasłonił
to pierwsze co mi przyszło do głowy.
sk🤬ysynom j🤬bym mandaty, aż miło. xD
inna sprawa, że to chyba właśnie ten samochód pośrednio był przyczyną, mówiąc zupełnie serio.
motop🤬da ogarnęła że pas zajety, jeb w hebel, przedni uślizg i mamy efekt.
dobrze kminię?

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie