Kolega Miles87- sadolowy lewacki troll i ćwierćinteligent napisał do mnie wiadomość tej oto treści w odpowiedzi na ten film:
Czyli wszystko po staremu, temu łosiowi często puszczają nerwy i wypisuje te swoje żale na PW.
wszystko fajnie ale dlaczego aresztowali tego gościa, tylko wyręczał policje
Dokładnie kurwa mać! Za co ich aresztowali? Przecież oni tylko podbiegli do lewackiej pizdy, nawet go nie dotkneli, przecież on sam się przewrócił i piszczał jak kot w czasie ruji srający na pustyni Gobi a kolo tylko przyklęknął i nawet go nie obkładał czy coś tylk wstał zaraz I krzyknął żeby stąd poszedł kurwa
Wojna domowa w USA jest tylko kwestią czasu.
I z kim będą walczyć?Z tymi śmieciami?Przecież tego chłopaczka odrzut z glocka by zabił
Czyli wszystko po staremu, temu łosiowi często puszczają nerwy i wypisuje te swoje żale na PW.
Ale tak tylko do autorów tematów czy za każdym razem jak szczypie ją z bólu lewacka dupa?
Ale tak tylko do autorów tematów czy za każdym razem jak szczypie ją z bólu lewacka dupa?
O tym, że przypierdala się do autorów tematów, to dowiedziałem się właśnie teraz. Pewnie będzie mu/jej miło, że wzbudził/a takie zainteresowanie swoją osobą.
Nie mogę znaleźć takiego tematu. Ani po wpisach ani po autorach.
Chodziło o temat wiadomości. Jak dostajesz wiadomość prywatną na sadolu to tak jak w przypadku maila ma ona swój temat i treść. Taki to był temat
rabują sklepy to gdzie są ci niebiescy pedalaże
Ale jak lewaki psocą to się tylko przyglądają jebana poprawność !!!
Najlepsze jest to, ze mądrze sprowokowany prawak pójdzie teraz na odsiadkę, zapłaci grzywnę a jak papuga się postara to jeszcze beknie zdrowe odszkodowanie. Wniosek jest prosty, bycie prawakiem oznacza bycie niedojebany kretynem którym da się manipulować na poziomie najprymitywniejszych instynktów. Chcesz mieć służących - wychowaj sobie prawaków. Boskie.
Oni tylko ich zwinęli na pokaz, żebyście lewaki też mogli oczy nacieszyć. Wypuścili ich z fanfarami, były uściski dłoni i pamiątkowe zdjęcia. Oszołomie.
Prawak, lewak bez znaczenia. Jak ktoś jest agresywny idzie za kraty do resocjalizacji. To jest różnica między cywilizowanymi krajami, a brazylią i afryką. Jeśli jej nie dostrzegacie...
Kolega Miles87- sadolowy lewacki troll i ćwierćinteligent napisał do mnie wiadomość tej oto treści w odpowiedzi na ten film:
Temat: objianie kurwy polaczkowatej
"słuchaj polaczku skoro ci matkę ktoś obił to niedziwne cweluchu że lubisz."
Wynika z tego, że zabolała go lewacka dupa bo pewnie wygląda jak ta obijana ciota z filmu i tak samo piszczy jak go biją.
Jeżeli jakiś mój post spowodował ból lewackiej dupy to zdecydowanie warto było poświęcić na niego te kilka minut
no i zobacz jak prawaczki skonczyly, taki i twoj los biedny psie
Prawak, lewak bez znaczenia. Jak ktoś jest agresywny idzie za kraty do resocjalizacji. To jest różnica między cywilizowanymi krajami, a brazylią i afryką. Jeśli jej nie dostrzegacie...
To lewaka też pod celą oduczą nacjoonanizmu? Jak, kurwa? Jak?
Temat: objianie kurwy polaczkowatej
"słuchaj polaczku skoro ci matkę ktoś obił to niedziwne cweluchu że lubisz."
Wynika z tego, że zabolała go lewacka dupa bo pewnie wygląda jak ta obijana ciota z filmu i tak samo piszczy jak go biją.
Jeżeli jakiś mój post spowodował ból lewackiej dupy to zdecydowanie warto było poświęcić na niego te kilka minut
Nikogo nie obchodzi co tam pedały do siebie piszecie w prywatnych wiadomościach
no i zobacz jak prawaczki skonczyly, taki i twoj los biedny psie
Pewnie go zwinęli tak dla zasady. A potem wypuścili i podziękowali.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów