18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 3 minuty temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-10, 18:32
T3RMINATOR 2020-09-14, 14:08 1
Miasteczko Salem.
Zgłoś
Barnellini 2020-09-14, 15:09 174
Kolega Miles87- sadolowy lewacki troll i ćwierćinteligent napisał do mnie wiadomość tej oto treści w odpowiedzi na ten film:

Temat: objianie kurwy polaczkowatej
"słuchaj polaczku skoro ci matkę ktoś obił to niedziwne cweluchu że lubisz."

Wynika z tego, że zabolała go lewacka dupa bo pewnie wygląda jak ta obijana ciota z filmu i tak samo piszczy jak go biją.

Jeżeli jakiś mój post spowodował ból lewackiej dupy to zdecydowanie warto było poświęcić na niego te kilka minut

Fuck lefties!!!
Zgłoś
zwierzak30 2020-09-14, 15:30 1
A mnie to raczej wygląda na jakieś ichniejsze ,złe gliny czy jakiś tam reality-show.
Fejk jak chuj.
Zgłoś
blaslagh 2020-09-14, 16:36 6
I myk agresorzy trafią do więzienia prawidłowo. Może koledzy z celi wyleczą ich z nacjoonanizmu.
Zgłoś
mienki 2020-09-14, 17:06 11
Wojna domowa w USA jest tylko kwestią czasu.
Zgłoś
pyjo84 2020-09-14, 18:32
Tak to jak wczesniej tez o tym pisalem ze lawina u nich caly czas sie rozpędza ale w ty calym amoku nikt na to nie zwraca uwagi bo wszyscy mysla ze bedzie dobrze.!!!A nie jest???!!!!

Tyle sie znalazlo problemow przez te wszyskie lata,jak mieli czas to naprawiac to nikt z tym nic nie robil ,to tak samo jest u nas?!tylko ze my w tej biednej Polsce sie próbujemy szanować,i mamy tak jak mamy bo nie chcemy mieć jeszcze gorszej.
Zgłoś
Rozjebie 2020-09-14, 18:55 11
Ten faggot piszczal jak szczur
Zgłoś
bigoslaw_lyzka_von_wood 2020-09-14, 19:32 9
Każdy obity lewak to plus 10 co zajabiastości, każdy zabity lewak to plus 100
Zgłoś
boo 2020-09-14, 19:41 18
Barnellini napisał/a:

Kolega Miles87- sadolowy lewacki troll i ćwierćinteligent napisał do mnie wiadomość tej oto treści w odpowiedzi na ten film:
Wynika z tego, że zabolała go lewacka dupa bo pewnie wygląda jak ta obijana ciota z filmu i tak samo piszczy jak go biją.
Jeżeli jakiś mój post spowodował ból lewackiej dupy to zdecydowanie warto było poświęcić na niego te kilka minut

Zniknal na jakis czas po tym jak go zjechalem ale widac, ze wrocil. Dozywotni ban dla takich smieci lewackich
Zgłoś
saves 2020-09-14, 19:41 23
Piszczał bo go rurki w piczke uwierały.
Zgłoś
Cudak 2020-09-14, 20:01
mienki napisał/a:

Wojna domowa w USA jest tylko kwestią czasu.

A propos, gdzieś czytałem, że jakoś w 2027 Europę zaatakują araby, a USA nie włączy się w konflikt ze względu na wojnę domową.
Zgłoś
bishfinger 2020-09-14, 20:31 3
wszystko fajnie ale dlaczego aresztowali tego gościa, tylko wyręczał policje

Lepiej walczyć o coś niż żyć bez celu
Zgłoś
dunio90 2020-09-14, 20:40 18
blaslagh napisał/a:

I myk agresorzy trafią do więzienia prawidłowo. Może koledzy z celi wyleczą ich z nacjoonanizmu.

Oni tylko ich zwinęli na pokaz, żebyście lewaki też mogli oczy nacieszyć. Wypuścili ich z fanfarami, były uściski dłoni i pamiątkowe zdjęcia. Oszołomie.
Zgłoś
c................k 2020-09-14, 21:19
Barnellini napisał/a:

Nie mogę znaleźć takiego tematu. Ani po wpisach ani po autorach.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów