Trochę jak Rasiak.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:15
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
O! Taki happy end to ja rozumiem
Zobaczcie jaką super cieszynkę zrobił, jak strzelił i jak cała drużyna się na niego rzuciła.
Idźmy dalej, może ta drużyna jest na dnie tabeli i to jest pierwszy gol strzelony i dlatego tak się cieszą ludki
Who knows....
Zobaczcie jaką super cieszynkę zrobił, jak strzelił i jak cała drużyna się na niego rzuciła.
Idźmy dalej, może ta drużyna jest na dnie tabeli i to jest pierwszy gol strzelony i dlatego tak się cieszą ludki
Who knows....
Gościu grał i miał pewnie pierdolca na punkcie piłki. U nas taka akcja jest nie do pomyślenia, ale kiedyś robiono sobie zdjęcia rodzinne z trupami i było wszystko ok. Kurwa palono żywcem żony z nieżyjącymi mężami i też było ok
A po wszystkim będą się pocieszać jebańskiem w dupala...
Wygląda trochę jak symulacja pojebania psychicznego.
- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
przepiekne.... ciezko przyznac, jestem po paru drinkach, ale poplakalem sie.
O co tu chodzi ? Aha no i jaranie się piłką nożną to Michnik, a kluby piłkarskie to ciotka i chuj Czy jakoś tak
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów