Wszedłem sobie na kreatora, zobaczyć co słychać i mnie natchnęło do działania
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:52
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:46
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
@up japa tam kapciu! 8 tematów i tylko 104 piwka to mówi samo za siebie.
@up piwo nie na hardzie to jak piwo z sokiem...
Rozjebało mnie to. Suchar Bongmana oszałamia wroga na 30 sek. Piwko za to ale beka
Czyli Leci Piwko niweluje Ruchałbym??
"Będzie hard! Następny atak powoduje śmiertelne trafienie krytyczne objawiające się brakiem butów. " od razu lepiej :d
Kurwa do czego to dochodzi. Jakiś "urzytkownik" tworzy sobie kartę w której sadol, to tylko kolejny chujowy portali. W dodatku to "ruchałbym", do chuja, każdy kto kiedyś wstawił komentarz "ruchałbym" pod materiałem był jebany i dostawał filmik "czemu wszędzie wypisujesz ruchałbym? -bo nie rucham?". Jeszcze jakieś lole nawpierdalane. Brakuje tylko jebanego iksde na środku.
Za to ani jednej wzmianki o martwych płodach, delikatnie przemknęła prawdziwa kobieta (wiadomo, z kutasem), w ogóle o hardziej tylko jedno chujowe zdanie.
Za to ani jednej wzmianki o martwych płodach, delikatnie przemknęła prawdziwa kobieta (wiadomo, z kutasem), w ogóle o hardziej tylko jedno chujowe zdanie.
wypierdalaj z tą pojebana grą
Wlazłem, patrze... myslałem że pojebałem strony, ale patrze, kurwa, to sadistic, o co chodzi ?
Ile lat ma ktoś kto to zrobił ?
Ile lat ma ktoś kto to zrobił ?
Mogłeś dać więcej HP, bo zanim wypije piwko to samo z siebie HP się zregeneruje ;P
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów