Gdyby zebrało się 100 najsilniejszych na świecie mężczyzn i chcieli by bić się z każdym na pięści to kto dałby im radę?
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wiadomo że NIE! My Użytkownicy Sadistic jesteśmy najlepsi we wszystkim więc tych 100 narwańców kończyło by jeden po drugim na glebie
Phi... ja tam bym sam rozjebał ich wszystkich, oraz każdego użytkownika sadola
A na końcu samego siebie
A na końcu samego siebie
Jak zwykle, jebane cwaniaki w grupie. Podniosłeś mi ciśnienie, aż mnie nosi.
Jako przeciętny użytkownik sadistica, przyznaję Ci całkowitą rację, autorze.
jebać sadoli, ich cała polska pierdoli
Nikt by im nie dał rady, przecież wszyscy najsilniejsi są z sadistica
Ratoshi wróóóóóóóóóć!!!
Oprócz wiadomego, że sadol 1 by starczył na nich to pewnie 100 średnich napierdalaczy obiłoby tym silnym ryja
@up
Mi wystarczyłby jeden kałasz z jednym magazynkiem w którym byłby jeden nabój. Oprócz tego jeden nabój w komorze nabojowej i jeden bagnet 6H4. Oszczędziłbym jednego koxa, żeby mógł innym opowiadać jaki wpierdol dostali. Tak dla pewności przestrzeliłbym mu oba kolana.
Mi wystarczyłby jeden kałasz z jednym magazynkiem w którym byłby jeden nabój. Oprócz tego jeden nabój w komorze nabojowej i jeden bagnet 6H4. Oszczędziłbym jednego koxa, żeby mógł innym opowiadać jaki wpierdol dostali. Tak dla pewności przestrzeliłbym mu oba kolana.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów