Czegoś takiego nie widzieliśmy dawno. To co za chwilę zobaczycie jest poruszające, szokujące, ale też cudowne. Oto jak człowiek ryzykując własne życie uratował człowieka. A konkretnie Kip Hughes Terry'ego Muskratta podczas amerykańskiego wyścigu samochodowego.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
eeeeee liczyłam na jakiś spektakularny wybuch i mnóstwo kończyn w powietrzu oraz kawałki na wpół zwęglonych tkanek na obiektywie kamery
Zachował się tak jak powinien każdy. Ale nie każdy ma takie jaja by tak zrobić. Brawa dla tego gościa!
Jakby się nie udało to by się posypały komentarze, że o dwóch debili mniej.
Przecież naraziło życie przynajmniej 5 osób. Co takiego wyjątkowego zrobił Kip Hughes ?
Asfalt zamiast wejść do samochodu i ruszyć to on go pcha Inteligencja -12%
Sorki za off topic, ale:
Ja pierdole . . . można dostać palpitacji serca, internet mam nawet nawet, ale co z tego skoro przepustowość serwerów w Polsce pozostawia wiele do życzenia. I te jebane reklamy, wpieprzają zasoby neta jak i komputera. Chuje. Mimo, że używam AdBlocka to zawsze jakaś kurwa wymyśli reklamę co by życie nam uprzykrzyć, albo na ilość lecą.... 10 ruchomych mózgojebów a treść się jeszcze nie wgrała.
Co do filmiku to spoko, że mu pomógł, a ten debil zamiast odjechać tym samochodem to próbuje go odepchnąć.
Ja pierdole . . . można dostać palpitacji serca, internet mam nawet nawet, ale co z tego skoro przepustowość serwerów w Polsce pozostawia wiele do życzenia. I te jebane reklamy, wpieprzają zasoby neta jak i komputera. Chuje. Mimo, że używam AdBlocka to zawsze jakaś kurwa wymyśli reklamę co by życie nam uprzykrzyć, albo na ilość lecą.... 10 ruchomych mózgojebów a treść się jeszcze nie wgrała.
Co do filmiku to spoko, że mu pomógł, a ten debil zamiast odjechać tym samochodem to próbuje go odepchnąć.
@ pakicito chyba pora na okulary bo patrzę na tego mojego nieszczęsnego posta i ni cholery literówki nie widzę
@gressive
doskonale Cie rozumiem.
Amerykanie to debile, pewnie widzowie myśleli że to część pokazu - posłuchajcie tylko jak spiker się podnieca jakby kurwa aukcję prowiadził
Wiadomo szacun dla wszystkich którzy byli tam w pobliżu, co nie zmienia faktu że "kurwa, jaki to zajebisty filmik będzie na jutuba." ponagrywam....
doskonale Cie rozumiem.
Amerykanie to debile, pewnie widzowie myśleli że to część pokazu - posłuchajcie tylko jak spiker się podnieca jakby kurwa aukcję prowiadził
Wiadomo szacun dla wszystkich którzy byli tam w pobliżu, co nie zmienia faktu że "kurwa, jaki to zajebisty filmik będzie na jutuba." ponagrywam....
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów