18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (11) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:54
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:22

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
VANKIERAS 2012-11-13, 21:16 1
jakby ona sie topiła i wzywała pomoc to zamiast "dasz radę " kszyknoł bym "" czekaj zadzwonie po wopr bo nie mam uprawnien zeby cie wyciagnąc "" krata dla chlopaka i cos mocniejszego na rozgrzanie
Zgłoś
Portnoy 2012-11-13, 21:17
Ja uwazam ze zawsze warto byc czlowiekiem bez znaczenia kim jestes a za te ich "dasz rade" rozstrzelac kurwa!
Zgłoś
Pan Kot 2012-11-13, 21:18 2
cyt. "byli to policjanci którzy posiadali umiejętności do pełnienia służby na ladzie"

to może cipo tempa zacznij szkolić psy wodne
dobrze kłamie ciekawe czy tak dobrze pałę opierdala

pierdoli jak by miała zamiar beczeć głos sie jej łamie
Zgłoś
T................h 2012-11-13, 21:19 1
Nawet takiej nie strzelisz z otwartej bo Cie udupią. Jedna z nielicznych sytuacji gdzie Straż Miejska nie wypadła negatywnie.
BTW wyobrażacie sobie strażaka który krzyczałby z brzegu że "dasz sobie rade"?
Zgłoś
olex 2012-11-13, 21:22
Każdy z tych psów, a szczególnie ta blondyna na zbity ryj wypierdolić z roboty, a nie przeniosa ich do innego komisariatu, takie jest moje zdanie. wstyd
Zgłoś
vilcz3k 2012-11-13, 21:25 6
Art. 162. § 1. Kto człowiekowi znajdującemu się w położeniu grożącym bezpośrednim niebezpieczeństwem utraty życia albo ciężkiego uszczerbku na zdrowiu nie udziela pomocy, mogąc jej udzielić bez narażenia siebie lub innej osoby na niebezpieczeństwo utraty życia albo ciężkiego uszczerbku na zdrowiu, podlega karze pozbawienia wolności do lat 3.

Policje palcami wytykacie, a Ci ludzie, na okolo, z telefonami, to oni nie są winni? Policjant też człowiek, wielu ich tam było, może bali sie zamoczyć, cokolwiek, ale na okolo była masa ludzi takich jak my, którzy tylko stali i patrzyli....

I tyle w temacie.
Zgłoś
salmonellas 2012-11-13, 21:26 6
tihomax napisał/a:

To ja kurwa inaczej napisze. Dwóch idiotów najebało się i zachciało im się pływać. Rudy chciał być bohaterem to jego sprawa. Policjant nie musi umieć pływać i kurwa koniec dla menela nie ma co życia narażać. A rudy niech zamknie ryje i spierdala

A jakby jeden z tych meneli to twoj Ojciec Byl?
Tez bys tak dalej pierdolil szmaciaro
Zgłoś
korreza 2012-11-13, 21:28
Brzydkie, a na dodatek tępe babsko z sarkastycznym wyrazem mordy.
Zgłoś
zeto88 2012-11-13, 21:32 1
Wjebać ją na środek tego akwenu a na brzegu postawić wszystkich policjantów z jej posterunku. Ciekawe co by krzyczała gdyby się topiła... nie, nie ratujcie, nie macie uprawnień? ...

Chociaż z drugiej strony pewnie tylko odjebała tekst nadany z góry żeby jakoś ratować dupe swoją i kolegów, no chyba, że jest ostro pierdolnięta. A tym trzem to gruby kij w dupe.
Zgłoś
Nikczemny_Płód 2012-11-13, 21:32
vilcz3k

ALe jesteś pojebany, sam sobie w stopę strzeliłeś.

Art. 162. § 1. Kto człowiekowi znajdującemu się w położeniu grożącym bezpośrednim niebezpieczeństwem utraty życia albo ciężkiego uszczerbku na zdrowiu nie udziela pomocy, mogąc jej udzielić bez narażenia siebie lub innej osoby na niebezpieczeństwo utraty życia albo ciężkiego uszczerbku na zdrowiu, podlega karze pozbawienia wolności do lat 3.

Zobaczcie testy sprawnościowe na policjanta - kurwa 10 pompek nie zrobią a chcecie by pływali
Zgłoś
t................x 2012-11-13, 21:33
salmonellas napisał/a:

A jakby jeden z tych meneli to twoj Ojciec Byl?

chciał pić? chciał pływać? Niech se skurwiel radzi.
Zgłoś
Bankai 2012-11-13, 21:34 3
Lzy juz w oczach bo przykro mi chlopa ale jak zaczela gadac pani policjantka to juz niewytrzymalem i sie smialem... uprawnienia z zakresu ratownictwa wodnego, za to chyba maja zajebiste uprawnienia z zakresu dopingu i motywacji ("dasz rade").
Bohater wydarzenia raczej tez nie mial uprawnienia z zakresu ratownictwa wodnego i nie byl z wyspecjializowanej jednostki, ale sie nie pierdolil i wskoczyl do wody...

Kocham Polske ale co raz bardziej mnie rozbraja...
Zgłoś
booore 2012-11-13, 21:35 1
Czy mi się wydaje, czy ona stara się nie poryczeć?
Zgłoś
placek666 2012-11-13, 21:36 1
Właśnie taką mamy policję w miejscowościach takich jak Dzierżoniów o Sobótce nawet nie wspomnę same kolesiostwo i pierdolone plecaki po znajomości banda niedouczonych pedałów wożących się za moje pieniądze i udających wielkich stróżów prawa którym wszystko wolno mieszkam 15 km od Bielawy i znam osobiście kilku "stróżów " prawa z różnych komisariatów w okolicy powiem szczerze że szału nie ma .
W normalnym kraju dostali by filca z roboty a pani rzecznik która się wypowiadała swoim mlaskaniem sprawiała wrażenie jakby przed momentem robiła loda komendantowi krowa stara .
Zgłoś
mjrZenada 2012-11-13, 21:36
Kurwa, a chłopakowi jakoś nie potrzeba specjalnych zezwoleń aby wskoczyć do wody i pomóc gościom..
Takie pierdolenie.. Mundurków zachlapać sobie nie chcieli.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem