📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Chyba jestem za stary bo tylko Mario i Kubsia kojarze z tych obrazków...
Baalp napisał/a:
Chyba jestem za stary bo tylko Mario i Kubsia kojarze z tych obrazków...
Akurat Snoopy jest mniej wiecej w wieku Twoich rodzicow, Atomowki byly w telewizji juz w latach 90., nie wspomne juz o Inspektorze Gadzecie, ktorego az wstyd nie znac
andariel napisał/a:
nie wspomne juz o Inspektorze Gadzecie, ktorego az wstyd nie znac
inspektor to legenda ^^ a ja znalazłem jeszcze jedna odsłonę Gadgeta
ja znam tylko inspektora erektora
To to był kurwa Kubuś z tym tygryskiem ?? a tak to resztę kojarzę Atomówki mnie rozczarowały.
Nigdy nie lubiłem Atomówek, gadgeta kojarze, ale który to Snoopy?
Snoopy to był Pies i tyczy sie pierwszego obrazka, jednak tam nie został ukazany
Simsonowie:
A takie Atomówki to ja rozumiem:
Niezapomniane TFy:
Ta od królika:
W tagach widzę "gry" wiec taki mały bonus
A takie Atomówki to ja rozumiem:
Niezapomniane TFy:
Ta od królika:
W tagach widzę "gry" wiec taki mały bonus
ani zabawne , ani sadystyczne
Perlo napisał/a:
ani zabawne , ani sadystyczne
Sadystyczne tematy masz w hardzie, a zabawne nie mialo byc. Ot, fajne arty cieszace oko i wywolujace nostalgie oraz dzieciece wspomnienia (chwilami lekko skrzywdzone, patrz - Mario)
andariel napisał/a:
Sadystyczne tematy masz w hardzie, a zabawne nie mialo byc. Ot, fajne arty cieszace oko i wywolujace nostalgie oraz dzieciece wspomnienia (chwilami lekko skrzywdzone, patrz - Mario)
by wywołac wspomnienia o których mowisz wystarczy właczyc CN albo diabelski młyn albo jeszcze wpisac w google
sakara87 napisał/a:
by wywołac wspomnienia o których mowisz wystarczy właczyc CN albo diabelski młyn albo jeszcze wpisac w google
Atomowki dawno zdjete z emisji, Snoopy nawet w tv nie zagoscil, South Park jest na to zbyt wulgarny, a Mario nie korzysta z DX10, wiec dzieciaki go nie ruszaja, a DB pamieta kazdy 16-20latek, ktory we wczesnej podstawowce wracal na kolejny odcinek do domu z boiska. To wszystko bylo z 10lat temu, teraz juz nie, wiec tak - wspomnienia, ktorych sie nie znajdzie na CN. Nie srajcie ogniem bez powodu. Nie mam zamiaru zasmiecac wlasnego tematu, w dalsza dyskusje nie bede sie wlaczac.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów