📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:28
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2025-01-04, 11:41
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
jebac czarne scierwo, amen
Zinou0 napisał/a:
Jak to? Przecież pierwszy zabrał pościel do prania, drugi wyrzuca śmieci a potem cała ekipa bierze telewizory do serwisu na naprawę gwarancyjną
A to przepraszam, kolor skóry mnie zmylił
Mam nadzieję że nie, ale jak kiedyś będę zmuszony opuścić dom, to zostawię chociaż jedną pułapkę która urwie komuś nogi albo głowę.
Potem niech biorą co chcą xD
Potem niech biorą co chcą xD
Negroidy zawsze pomocni
I oczywiście zawsze są to same czarnuchy. Jaka to jest zjebana rasa. Sami niczego nigdy nie osiągnęli, pochodzą z terenów gdzie zanim wkroczyli biali to najwyższe budowle wznosiły termity. Potrafią tylko niszczyć, ukraść i siać zamęt.
pazuzu napisał/a:
To fake!
W necie już są informacje na ten temat:
"nagranie, emitowane przez KTLA News, pokazuje rodzinę i przyjaciół, którzy pomagają kobiecie ewakuować jej dom podczas pożaru. Właścicielka domu potwierdziła w wywiadzie, że to jej bliscy, a nie złodzieje."
Serio sprawdzajcie info zanim wrzucuie tu materiał, mi weryfikacja zajęła dosłownie minute
Naiwnyś? Sadoli to akurat mało obchodzi, lol
Oba filmiki jebią fejkiem.
Ten czarnuch z tobołkiem wygląda jak wklejony na greenscreenie.
Jebać wszystko na wschód od Polski.
Ten czarnuch z tobołkiem wygląda jak wklejony na greenscreenie.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów