Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
No ale do szabrowników to już można strzelać
Jak to? Przecież pierwszy zabrał pościel do prania, drugi wyrzuca śmieci a potem cała ekipa bierze telewizory do serwisu na naprawę gwarancyjną
Czasem daję 20-te piwo tylko po to aby wyjebać gówno z poczekalni i żeby wkurwiało was na głównejJak to? Przecież pierwszy zabrał pościel do prania, drugi wyrzuca śmieci a potem cała ekipa bierze telewizory do serwisu na naprawę gwarancyjną
Tacy sąsiedzi to skarb
U nas też są tacy bohaterowie - pomagali z narażeniem życia ratować kosztowności powodzian przed niszczycielskim żywiołem wezbranej wody
Masz jakieś filmiki ?
U nas też są tacy bohaterowie - pomagali z narażeniem życia ratować kosztowności powodzian przed niszczycielskim żywiołem wezbranej wody
W PL ludzi okrada głównie rząd. Insynuujesz, że Kierwiński podpierdalał pralki i telewizory?
W necie już są informacje na ten temat:
"nagranie, emitowane przez KTLA News, pokazuje rodzinę i przyjaciół, którzy pomagają kobiecie ewakuować jej dom podczas pożaru. Właścicielka domu potwierdziła w wywiadzie, że to jej bliscy, a nie złodzieje."
Serio sprawdzajcie info zanim wrzucuie tu materiał, mi weryfikacja zajęła dosłownie minute
Masz jakieś filmiki ?
Nie mam, zajebali mi telefon
W PL ludzi okrada głównie rząd. Insynuujesz, że Kierwiński podpierdalał pralki i telewizory?
Nie tylko
To fake!
W necie już są informacje na ten temat:
"nagranie, emitowane przez KTLA News, pokazuje rodzinę i przyjaciół, którzy pomagają kobiecie ewakuować jej dom podczas pożaru. Właścicielka domu potwierdziła w wywiadzie, że to jej bliscy, a nie złodzieje."
Serio sprawdzajcie info zanim wrzucuie tu materiał, mi weryfikacja zajęła dosłownie minute
Jaki fake? Czytałeś opis filmu?
Zobaczyłeś że są czarni i od razu wziąłeś to za sarkazm!? Jesteś rasistą!
Nie mam, zajebali mi telefon
Musisz lepiej kolegów dobierać jak szabrujecie po powodzi
Musisz lepiej kolegów dobierać jak szabrujecie po powodzi
Mówili że wsjo narmalna
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów