Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
PANOWIE, Potomkowie Wojennych Zwycięzców, zamierzacie zrobić z tym coś oprócz opluwania klawiatury i wrzucania śmiesznych obrazków?
Szwaby plują nam w twarz, cała Europa myśli, że słusznie, a za dwa pokolenia będą tak myślały nasze dzieci.
PANOWIE, Potomkowie Wojennych Zwycięzców, zamierzacie zrobić z tym coś oprócz opluwania klawiatury i wrzucania śmiesznych obrazków?
Co możemy zrobić? Można ewentualnie spalić siedzibę tvp (za całokształt), co byłoby ok, ale do tego jest potrzebne kilkadziesiąt tysięcy ludzi, którzy są chętni to zrobić. Są tacy ludzie, 11 listopada każdego roku. Ale wam się nie podoba że ktoś rzuci kostką brukową, i zaczynacie płakać.
@UP Pokaż cycki
jak skończysz gimnazjum
Co możemy zrobić? Można ewentualnie spalić siedzibę tvp (za całokształt), co byłoby ok, ale do tego jest potrzebne kilkadziesiąt tysięcy ludzi, którzy są chętni to zrobić. Są tacy ludzie, 11 listopada każdego roku. Ale wam się nie podoba że ktoś rzuci kostką brukową, i zaczynacie płakać.
Zebrać ludzi, zorganizować się, ale nie skrzyknąć dzieciaki na facebooku, bo one idą, "bo impreza", a nie dla idei. Z każdym rozmowa przed zapisem, o motywy. Trzeba pozyskać głosy elit, przy czym broń Boże nie mówię o politykach. Trzeba najpierw wybrać ludzi do władzy, a potem wyjść po to na ulicę. W dzisiejszych czasach, najlepiej prawicowcy, niedobrze mi już od gejów, muslimów i polityki pizdusiów szwabusiów. Zawsze byłam tolerancyjna, ale jak widzę to, co dzieje się w polskich domach i w polskich szkołach, dokąd to wszystko zmierza, to krew mnie zalewa. I chuj tam, wolę żyć w państwie niegroźnych katolików z europejską tradycją, niż za parę lat szprechać z jakąś Helgą popierdalając w tęczowej burce obok swojej kozy.
Zebrać ludzi, zorganizować się, ale nie skrzyknąć dzieciaki na facebooku, bo one idą, "bo impreza", a nie dla idei. Z każdym rozmowa przed zapisem, o motywy. Trzeba pozyskać głosy elit, przy czym broń Boże nie mówię o politykach. Trzeba najpierw wybrać ludzi do władzy, a potem wyjść po to na ulicę. W dzisiejszych czasach, najlepiej prawicowcy, niedobrze mi już od gejów, muslimów i polityki pizdusiów szwabusiów. Zawsze byłam tolerancyjna, ale jak widzę to, co dzieje się w polskich domach i w polskich szkołach, dokąd to wszystko zmierza, to krew mnie zalewa. I chuj tam, wolę żyć w państwie niegroźnych katolików z europejską tradycją, niż za parę lat szprechać z jakąś Helgą popierdalając w tęczowej burce obok swojej kozy.
Wszystko okej, tylko że byłem w Wawie na 11 listopada 2011 roku, i 10 kwietnia dwukrotnie w 2011 i 2013. I nawet nie mieszkam w Polsce Ludziom nic się nie chce, i siedzą na dupach w domach. Taka jest prawda. Więc mówienie mi, żebym nie wklejał obrazków, a wyszedł na ulicę, jest nietrafne.
obecnie młodzi Polacy w większkości to mało ambitne, przygwożdżone do komputerów stworzonka, które coś boli, ale bardziej zwisa.
Amen. 100% zgody.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów