Na Forum Prawnym w Dziale Prawo Karne natknąłem się na taką perłę - znając życie potrącony przez pijaną małolatę będzie miał x razy większe problemy niż ta kurtyzana.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:10
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:41
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
krasnal_hałabała napisał/a:
Dlatego prawo jazdy powinno być tak dostępne jak pozwolenie na broń.
Prawo do wypowiadania się w internecie też! (czujesz ironię?).
Ej, wszystko ładnie pięknie, ale jak mocno trzeba pierdolnąć z barbary żeby wyjebać tyle zębów, złamać żuchwę i zmiażdżyć nos? Ten koleś to pierdolony manekin do crashtestów. Jebnięcie autem przy 70+km/h a on tylko rękę złamał i się potłukł.
Ściema i tyle, przy uderzeniu 70 km/h typ nie wiedziałby na której jest planecie (o ile by przeżył), a poczuł się dotknięty zachowaniem tej pipy?
Ja też trafiłem gościa z mniejszą prędkością, bilans był następujący: Złamana kość udowa, jarzmowa, nosowa, żuchwa, 3 żebra i obojczyk, ogólne potłuczenia i jeszcze jakiś kręg pęknięty więc faktycznie terminator.
ale tak z bani zajebać że 7 zębów i szczęka złamana i nos ..... albo jego kolega to baran z czaszką z kamienia albo skakał jej po twarzy przy policji
koleś ewidentnie się potknął i uderzył przez przypadek czołem... jakby się jeszcze przewrócił i nadział ją ze dwadzieścia razy na człona to może musiałby powiedzieć, że przeszedł na islam ale tak to maly pikuś, po wypadku nie był w stanie utrzymać równowagi
Jeśli chodzi o wyjebanie zębów przez potrąconego to można powołać się na stan wzburzenia , szoku pourazowego i nawet zawiasów nie dostanie.Tylko świadki potrzebne.Zrobiłbym tak samo, ale znając życie najpierw wziąłbym od nich nr telefonu
wystarczy powiedzieć ze ofiara wypadku była przerażona i nieświadoma co robi będącym skutkiem widoku wypadku lub niewytrząśnięciem emocjonalnym a zachowanie było uzasadnione gdyż robił to w akcie obronnym
Pierwsza rzecz.
W to, że w szoku i przypływie adrenaliny nawet przy poważnych urazach można komuś wyjebać kilka zębów jestem w stanie uwierzyć. Zwłaszcza komuś kto ćpa. No ale szok ma to do siebie, że nie ogarniasz co się dzieje i postepujesz irracjonalnie, a on nie dość, że wiedział, że to ona jest sprawczynią, rozumiał, że kpi z jego stanu to jeszcze postąpił najlogiczniej jak się dało - wyjebał jej w ryj.
Druga.
70 km/h i ledwo złamana rączka i potluczone żeberka? Ludzie gorzej wychodzą spadając ze schodów. Co on jest kurwa robocop?
No i trzecia.
Zakładając, że to nie fejk. Jeśli istnieje prawnik, który przejebałby taką sprawę to powinien dostać dożywotni zakaz wykonywania zawodu. Ja wiem, że polskie prawo jest beee, że ma luki ale kurwa pijana baba, bez prawka, prowokująca poszkodowanego i policje? No już nie pierdolcie farmazonów, że dziewczyme puszczą wolno a typa wpierdolą do ciupy na 25 lat. Aż w takim kurwidole nie żyjemy.
W to, że w szoku i przypływie adrenaliny nawet przy poważnych urazach można komuś wyjebać kilka zębów jestem w stanie uwierzyć. Zwłaszcza komuś kto ćpa. No ale szok ma to do siebie, że nie ogarniasz co się dzieje i postepujesz irracjonalnie, a on nie dość, że wiedział, że to ona jest sprawczynią, rozumiał, że kpi z jego stanu to jeszcze postąpił najlogiczniej jak się dało - wyjebał jej w ryj.
Druga.
70 km/h i ledwo złamana rączka i potluczone żeberka? Ludzie gorzej wychodzą spadając ze schodów. Co on jest kurwa robocop?
No i trzecia.
Zakładając, że to nie fejk. Jeśli istnieje prawnik, który przejebałby taką sprawę to powinien dostać dożywotni zakaz wykonywania zawodu. Ja wiem, że polskie prawo jest beee, że ma luki ale kurwa pijana baba, bez prawka, prowokująca poszkodowanego i policje? No już nie pierdolcie farmazonów, że dziewczyme puszczą wolno a typa wpierdolą do ciupy na 25 lat. Aż w takim kurwidole nie żyjemy.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów