Na Forum Prawnym w Dziale Prawo Karne natknąłem się na taką perłę - znając życie potrącony przez pijaną małolatę będzie miał x razy większe problemy niż ta kurtyzana.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:10
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:41
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Na miejscu policji wsadziłbym ją ponownie za kierownicę i pierdolnął o nią jej głową. Nie zapięła pasów
Dadzą na Rydzyka i rozejdzie się po kościach.
AleDlaczego napisał/a:
Dadzą na Rydzyka i rozejdzie się po kościach.
AleDlaczego nigdy nie piszesz na temat? Jakoś przy tym postów ci nie kasują
Dobra papuga załatwi mu chwilową niepoczytalność i tyle w temacie.
"AleDlaczego nigdy nie piszesz na temat? Jakoś przy tym postów ci nie kasują"
Lekarz kazał przytakiwać, przytaknij mu to się chłopak ucieszy. Forumowe l3ewactwo musi się zawsze pożalić na KK, takie fiksum dyrdum.
Lekarz kazał przytakiwać, przytaknij mu to się chłopak ucieszy. Forumowe l3ewactwo musi się zawsze pożalić na KK, takie fiksum dyrdum.
Tak jak Velture pisze - gościu przez moment był całkowicie niepoczytalny
Dostał autkiem, połamany, w szoku, wymierzył 1 cios pijanej, przećpanej dziwce, która zachowywała się wobec niego wulgarnie, a może i agresywnie.
Kurwa no, dawać adres bohatera, skrzynka piwa..
Dostał autkiem, połamany, w szoku, wymierzył 1 cios pijanej, przećpanej dziwce, która zachowywała się wobec niego wulgarnie, a może i agresywnie.
Kurwa no, dawać adres bohatera, skrzynka piwa..
Obraza policji i reakcja praworządnego obywatela trochę w amoku. Koniec będzie śmieszny o ile gówniary nie są córkami kogośtam.
mygyry napisał/a:
Jest jakaś zrzutka na dobrego adwokata dla tego pana?
Aż dziwne, że jeszcze żadne student prawa się nie zgłosił informując, że jest studentem prawa.
Niezależnie od konsekwencji jakie Ziomek może ponieść, rewanż był bezcenny;)
poligon6 napisał/a:
To zwykły debil, nawet największy lewicowiec nie powiązałby tego z religią
no dobra a gdzie film?
w innym przypadku nie będziemy mogli mu pomóc..
w innym przypadku nie będziemy mogli mu pomóc..
Dlatego prawo jazdy powinno być tak dostępne jak pozwolenie na broń.
Taka polityka teraz, że winnych się uniewinnia, więc dziewczę się prześliźnie.
Nawet gdyby ta pizda szczerbata była moją rodziną, to uważałbym że jej się należało, i jest winna. Czułbym sprawiedliwość gdyby dostała kilka lat pozbawienia wolności i zakaz kierowania pojazdów na 5-7 lat. Facet jako osoba osoba poszkodowana najwyżej za działanie w amoku jakiś skromny wymiar kary za nieumyślne spowodowanie uszczerbku na zdrowiu.
Nawet gdyby ta pizda szczerbata była moją rodziną, to uważałbym że jej się należało, i jest winna. Czułbym sprawiedliwość gdyby dostała kilka lat pozbawienia wolności i zakaz kierowania pojazdów na 5-7 lat. Facet jako osoba osoba poszkodowana najwyżej za działanie w amoku jakiś skromny wymiar kary za nieumyślne spowodowanie uszczerbku na zdrowiu.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów