18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 21:17
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:00
🔥 Akrobatka - teraz popularne
🔥 Przejazd crossowca ... - teraz popularne

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

🇬🇧  English version
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Support this website with a small donation

🇵🇱  Polska wersja
Hello guest,

We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.

Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay

Thank you for your support!

Donate
 already done / not interested
konradssc 2012-08-15, 14:11 1
@Alfa i Omega i lathiel
Niedouczeni ateiści odrzucają istnienie Boga w ten sam sposób jak fanatycy jego nieistnienie. Tu nie chodzi o zrzucanie odpowiedzialności wychowania na Kościół, ale wpierdalanie sie w sposób wychowania. Każdy wychowuje swoje dzieci jak chce. Jakoś do tej pory przez tyle lat to działa i nagle to jest złe? A co do wiary to wierze w Boga, a sposób okazywania wiary jest dla mnie drugorzędną sprawą, nie widze różnicy między Bogiem islamu czy chrzescijanstwa, jesli istnieje to i tak to nie bedzie miało znaczenia. Wiara robi z ludzi fanatyków ale to tylko odsetek, więc po co te uogólnienia.
Zgłoś
bullitgt 2012-08-15, 14:11
wiecie może co to za gość z pierwszego filmiku który mówi o tym 4 letnim chłopcu który przychodzi do kościoła ??
Zgłoś
Mizantrop 2012-08-15, 14:15
konradssc napisał/a:

@Alfa i Omega i lathiel
Niedouczeni ateiści odrzucają istnienie Boga w ten sam sposób jak fanatycy jego nieistnienie. Tu nie chodzi o zrzucanie odpowiedzialności wychowania na Kościół, ale wpierdalanie sie w sposób wychowania. Każdy wychowuje swoje dzieci jak chce. Jakoś do tej pory przez tyle lat to działa i nagle to jest złe? A co do wiary to wierze w Boga, a sposób okazywania wiary jest dla mnie drugorzędną sprawą, nie widze różnicy między Bogiem islamu czy chrzescijanstwa, jesli istnieje to i tak to nie bedzie miało znaczenia. Wiara robi z ludzi fanatyków ale to tylko odsetek, więc po co te uogólnienia.

Sam uogólniłeś ateistów jako pedałów mimo, że jest mniej ateistów-pedałów niż katolików-pedałów.
Zgłoś
lathiel 2012-08-15, 14:24 1
Ogólnie ateizm chyba polega na tym że w Boga się nie wierzy...

Jeżeli nawet istnieje to nie będzie Cię sądził na podstawie czy wierzyłeś w niego czy też nie, tylko za to jakim byłeś człowiekiem
Zgłoś
konradssc 2012-08-15, 14:25 1
Nie spotkalem sie z katolikiem pedalem. Katolicyzm odrzuca pedalstwo. Z reguly pedał to ateista.
Zgłoś
Mizantrop 2012-08-15, 14:27
konradssc napisał/a:

Nie spotkalem sie z katolikiem pedalem. Katolicyzm odrzuca pedalstwo. Z reguly pedał to ateista.

A ksiądz który jest pedofilem i ładuję w pupę chłopców ministrantów jest heteroseksualny?
Zgłoś
konradssc 2012-08-15, 14:35 2
Ateizm to nie brak wiary, ale wiara w to, że Boga nie ma. Brak wiary w cokolwiek jest sprzeczny z naturą człowieka. Człowiek nie ogarnia swej skończoności. Nie można sobie wyobrazić wiecznej nicości. Ta myśl jest zbyt przygnębiająca dla każdego człowieka. Są rzeczy sprzeczne z naturą człowieka, to homoseksualizm i bezpodstawny ateizm. Wg mnie to pewien defekt bo skoro wiara w Boga jest wpisana w nature człowieka, to brak wiary będzie defektem. To ciekawy temat i można się w niego zagłębić bo wiara w Boga to także wiara w istnienie życia pozagrobowego. Można do tego podchodzic także z naukowego punktu widzenia. Sądze, że prawdziwy ateista to sceptyk, a tępy ateista to zwyczajny fanatyk.
Zgłoś
Plastikowy__Pan__Jezus 2012-08-15, 14:35
arcyfelix napisał/a:

Nie bronie Kościoła, ale pieprzysz głupoty, bo:
- uogólniasz (nie wszyscy księża to pedofile, znam wielu naprawde dobrych księży mimo, że do kościoła nie chodzę od kilku lat)
- nie wiem skąd masz te dane, ale ja w gimnazjum i liceum miałem 1 godzinę religii a 2-3 fizyki. Historii bodajże 2. Winą jest złe szkolnictwo, które z jednej skrajności poszło w drugą czyli np w liceum profilowanym ścisłowcy nie będą nic wiedzieć o historii swojego kraju, bo wszystko jest tak ukrócone.

Sam nie jestem zwolennikiem Kościoła, ale na debilizm też nie będę pozwalał.

Licea profilowane przecież miały zostać zlikwidowane w tym roku? coś mnie ominęło?
Zgłoś
Mizantrop 2012-08-15, 14:37
konradssc napisał/a:

Ateizm to nie brak wiary, ale wiara w to, że Boga nie ma. Brak wiary w cokolwiek jest sprzeczny z naturą człowieka. Człowiek nie ogarnia swej skończoności. Nie można sobie wyobrazić wiecznej nicości. Ta myśl jest zbyt przygnębiająca dla każdego człowieka. Są rzeczy sprzeczne z naturą człowieka, to homoseksualizm i bezpodstawny ateizm. Wg mnie to pewien defekt bo skoro wiara w Boga jest wpisana w nature człowieka, to brak wiary będzie defektem. To ciekawy temat i można się w niego zagłębić bo wiara w Boga to także wiara w istnienie życia pozagrobowego. Można do tego podchodzic także z naukowego punktu widzenia. Sądze, że prawdziwy ateista to sceptyk, a tępy ateista to zwyczajny fanatyk.

Dobra, dobra. Ateista to człowiek, który patrzy racjonalnie i sceptycznie. Ale ja dalej czekam na odpowiedź na moje pytanie z postu u góry.
Zgłoś
konradssc 2012-08-15, 14:45
@Alfa i Omega
A ateista, który ładuje w dupe chłopców to coś normalnego? Ksiądz to też człowiek i tak samo powinien być traktowany, a skoro świecka władza jest na tyle popierdoona, że to toleruje to ich sprawa. Kościół ponosi też swoją wine, ale zauważ, że organy ścigania nic sobie z tego nie robią, i nie zamykają tych pedofilów. I nie odwołuj sie do motywu pedofili, bo pedofilia to takie samo zboczenie jak pedalstwo. Nie widze w tym żadnej różnicy. Powinno sie to traktować na równi jako chorobe.

Tylko wlasnie warto sie zastanowic nad tym dlaczego tylko mówi sie o winie kościoła jesli chodzi o karanie księży pedofilów, a nie mówi sie o sciganiu tego z urzędu skoro żyjemy w państwie prawa
Zgłoś
Nokia3310 2012-08-15, 15:16
Gdyby nie indoktrynacja to teraz w Europie 90% społeczeństwa stanowiły by kebaby. W tym momencie przed nawałnicą allah akbarów chroni nas właśnie kościół, ale lewackim ścierwom kościół się nie podoba ale kebaby są cacy.
Zgłoś
Mizantrop 2012-08-15, 15:18
konradssc napisał/a:

@Alfa i Omega
A ateista, który ładuje w dupe chłopców to coś normalnego? Ksiądz to też człowiek i tak samo powinien być traktowany, a skoro świecka władza jest na tyle popierdoona, że to toleruje to ich sprawa. Kościół ponosi też swoją wine, ale zauważ, że organy ścigania nic sobie z tego nie robią, i nie zamykają tych pedofilów. I nie odwołuj sie do motywu pedofili, bo pedofilia to takie samo zboczenie jak pedalstwo. Nie widze w tym żadnej różnicy. Powinno sie to traktować na równi jako chorobe.

Tylko wlasnie warto sie zastanowic nad tym dlaczego tylko mówi sie o winie kościoła jesli chodzi o karanie księży pedofilów, a nie mówi sie o sciganiu tego z urzędu skoro żyjemy w państwie prawa

Bo ksiądz pedofil to najgorszy skurwiel jaki może chodzić po ziemi. Wykorzystuje pozycje i zaufanie ludzi żeby dymać im dzieci. Ale przymykajmy oko dalej na to. "Ksiądz też człowiek" chuj z przysięgami o celibacie. Naszła go ochota to niech puknie ministranta. Przecież to mniejszy grzech niż masturbacja czy seks w prezerwatywie z prostytutką. Katolicy mają strasznie pojebany system moralny.
Zgłoś
m................i 2012-08-15, 15:21
bloodwar napisał/a:

- psychopatii. A bycie schizofrenicznym psychopatą nie jest fajne

Coś już o tym chyba wiesz
Zgłoś
konradssc 2012-08-15, 15:28 2
Z tym sie zgadzam ale skoro 1/100 księży to pedofil to na huj sie spinać i pierdolić, że Katolicy mają pojebany system wartości. Obracam sie w gronie katolików i każdy z nich ma takie o tym zdanie, że powinno się tym księżom pedofilom huje obcinać i ich zamykać, więć do kurwy nędzy gdzie są Ci 'wszyscy' Katoliccy fanatycy skoro stanowią niewielki odsetek?

I jakim cudem mniejszy grzech? Nie wiem kto Ci to powiedział ale widocznie miałeś styczność z jakimś pojebanym człowiekiem. Według Ciebie pomoc bliźniemu, monogamia, wierność, miłość i ogólnie wiara w 10 przykazań to pojebany system moralny?

Kurwa żeby, 1/100, może 1/1000 albo lepiej.
Zgłoś
Z................y 2012-08-15, 15:31
kudlaty1125 napisał/a:

Nie chodzi o strach, tylko o to, że od chrztu jakiś chłop lubujący się w sukniach będzie zbierał informacje o dzieciaku, wpierdalał mu do głowy jakieś powieści fantastyczne, no i oczywiście uwzględniał jeszcze w statystykach.

Informacje, statystyki...no tak w końcu kościół zbiera tajne informacje o każdym człowieku, numer buta, długość członka, szerokość brwi. Aż boje się myśleć co jeszcze... A co do samych jak to ująłeś "powieści fantastycznych" to człowiek jest stworzeniem, które potrzebuje bata, robisz źle - kara. Religia chrześcijańska przekazuje wiele ważnych cech moralności, żebyś nie oszukiwał, nie ojebał piwnicy sąsiada, nie ruchał żony swojego przyjaciela. Nic w tym złego nie widzę.

Kod:
Albo sam gwałci, albo broni gwałcicieli, przez co pomaga im.

Widzę ktoś ma złe wspomnienia z dzieciństwa Czyżby ministrant?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem