Sadystyczna reklama społeczna
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
a to babsko to chyba z tego marszu szmat wzięli. ciężko to odróżnić od faceta.
nie no to była dupa... myślałem ,ze to koleś....
Po co mu dwie lodówki w kuchni?
Ja tam nie wierzę w duchy
Taaaaa dzwonisz na pogotowie, nie dość że z mordą do Ciebie wyskakują od razu przez telefon że się w ogóle dzwoni to karetka zjawia się po godzinie. Pierdole
ja jebie ja myslalem ze to koles sie tam osunal o sciane ale dopiero po glosie uslyszalem ze to dziewczyna.
a to baba była, tyle się tego pedalstwa hipsterskiego namnożyło, że nigdy nie wiesz na kogo trafisz.
Fake - ratownik niw miał rękawiczek:P
@Basco prawo w Polsce mówi, że jeśli w ogóle udzieliło się pomocy, to jesteś "rozgrzeszony" nawet w przypadku ewentualnego zjebania sprawy (chyba, że ma wykształcenie medyczne). Można nie udzielić pomocy tylko w przypadku, jeśli zupełnie się nie potrafi, ale wtedy trzeba wezwać służby i nie można opuszczać miejsca zdarzenia (chyba, że ma się to nieszczęsne wykształcenie medyczne )
@Basco prawo w Polsce mówi, że jeśli w ogóle udzieliło się pomocy, to jesteś "rozgrzeszony" nawet w przypadku ewentualnego zjebania sprawy (chyba, że ma wykształcenie medyczne). Można nie udzielić pomocy tylko w przypadku, jeśli zupełnie się nie potrafi, ale wtedy trzeba wezwać służby i nie można opuszczać miejsca zdarzenia (chyba, że ma się to nieszczęsne wykształcenie medyczne )
o kurwa
to była dziewczyna?
to była dziewczyna?
No proszę! Jakie teraz kręcą filmiki na Mostowej w MSZim.PCK. Za moich czasów czegoś takiego nie było.
Z tym podaniem ręki przez ratownika to trochę zabawnie... Z opowieści ratownika wiem, że generalnie nie ma tak, że jak się komuś udzieli pomocy i zadzwoni po pogotowie, to po przyjeźdze karetki ratownicy będą nam dziękować czy cokolwiek. Często nawet bez słowa przejmą poszkodowanego i pojadą z nim do spzitala ani słowem się do was nie odzywając w międzyczasie.
Fajna reklama. Słuszna akcja! Aż żal mi się czepiać, że widać jak typ odkłada plecak a później ma go na sobie. Nigdy nie odkładajcie plecaków, toreb itp. a jak wychodzicie z samochodu w którym byliście sami to kluczyk przy sobie!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów