📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:49
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-22, 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
I co się dziwić, że grający brat nazywał go ciotą. Atakując od tyłu tylko to potwierdził.
Ten gość na końcu to chyba ojciec, brak interwencji z jego strony wnioskuje, że nie chciał dostać wpierdol od synów!
Ja się z barciakiem nawalałem, ale takich akcji to nie było.
tak właśnie wyglądają angolskie rodziny na zasiłkach, patologia, konsole oczywiście i nikt nie pracuje. Polacy jadą do UK i tyrają by takie śmiecie mogły się obijać :/
To musi mieć minimum 500 piw, MINIMUM
Ciekawiej by było, gdyby któryś z psów rzucił się na któregokolwiek, chuj tam czy tego co gra czy nie gra...coś by się działo a tak przepraszam bardzo ale czy w tym "filmiku" jest coś wartego uwagi?
No raczej nie
No raczej nie
z buta wjeżdzam
chcialbym miec brata, ile mozna siostre napierdalac..
@up
Powiedz jej żeby pokazała cycki. Będzie ciekawiej, a najlepiej niech nam pokaże.
Powiedz jej żeby pokazała cycki. Będzie ciekawiej, a najlepiej niech nam pokaże.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów