📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:14
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:00
🔥
Impreza firmowa
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Normalna małpia walka. Co to jest honor i równe szanse w walce 1 na 1... Oni to mają w dupie. Gdyby to coś jeszcze kilku gości napadło to wyjęcie gnata jak najbardziej uzasadnione. No i tak straciłem resztę szacunku do czarnuchów.
.
.
.
.
Edit: Żartowałem. Nigdy go dla nich nie miałem
.
.
.
.
Edit: Żartowałem. Nigdy go dla nich nie miałem
Oczywiście Detroit.
google.com/maps/@42.3592129,-83.1978651,3a,75y,341.85h,89.87t/data=!3m...
Pozdrawiam!
Po latach czytania eksperckich opinii wiem, że po tego co zarobił kulkę przyjeżdża śmieciarka, ale ten co strzelał wygrał czy jest dyskwalifikacja?
No i czy jak zastrzelisz czarnego w spodniach 3/4 to jest przestępstwo czy wykroczenie?
Czarni w ogóle mają ten sam kodeks karny co biali? Ech... te kruczki prawne, może można komuś wpakować kulkę ze samo noszenie pedalskich spodni?
No i czy jak zastrzelisz czarnego w spodniach 3/4 to jest przestępstwo czy wykroczenie?
Czarni w ogóle mają ten sam kodeks karny co biali? Ech... te kruczki prawne, może można komuś wpakować kulkę ze samo noszenie pedalskich spodni?
Cytat:
ale ten co strzelał wygrał czy jest dyskwalifikacja?
Jestę ekspertę więc się wypowię: Przegrał walkowerem.
Dziękuję za uwagę.
Jak mniemam, miasto widoczne na filmiku to De(s)troit. Wnioski nasuwają się same.
Oglądając ten filmik dochodzę do wniosku że jestem za legalizacją broni w Niemczech.
Kilka problemów rozwiąże się samych.
Kilka problemów rozwiąże się samych.
Jak w kawale:
...i to jest Wasz problem bo wy na strzelaninę z nożami przychodzicie...
Tutaj akurat z gołymi rękoma
...i to jest Wasz problem bo wy na strzelaninę z nożami przychodzicie...
Tutaj akurat z gołymi rękoma
Wklikał second win gdy przegrywał
A nigga moment ...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów