📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:39
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
🔥
20 miesięcy bezwzględnego więzienia za post na FB
- teraz popularne
Leją się między sobą pedały zamiast napierdalać ciapaków, których mają tam w bród.
niemiecka swołocz
Tak to juz jest z kibicami.
Potem wjechały oddziały kobiet z brodą i rozdzieliły tą swołocz.
W ostatniej sekundzie: "spierdalaj mnie!"
Pojebane w chuj. Wystarczy, że jeden ma żółtą koszulkę, a drugi czerwoną i już mają się o co napierdalać. Bieda umysłowa.
Na zachodzie sobie poradzili
PiotrekMMA napisał/a:
Na zachodzie sobie poradzili
Wszędzie jest tak samo, a to, że biją się jak cioty i efektów ubocznych brak, to nie nasza wina dlatego właśnie u nas będzie granica zachodniego frontu, podczas wojny z ciapalandem za 5-10 lat.
Bicie się o jakieś zjebane kluby to oznaka niezłej wyrwy umysłowej
Poszarpali się, sami chcieli, wyładowali się, rozeszli się i to jest naturalne zachowanie. Lepiej dać sobie trochę adrenaliny, niż być lamą i przy byle strachu zejść na zawał. Ludzie są inteligentni ale należą do ssaków(zwierzą) więc stado, rywalizacja, zaznaczanie pozycji, dominacja to są naturalne cechy, no ale żyjemy w zoo gdzie takie zachowania są piętnowane, wiec piętnujcie wszyscy ci, którzy w tym zoo czują się dobrze i nie chcą się z niego wyrwać.
Amatorka w chuj... a wystarczyl by jeden ultras z Polski i by pozamiatal cale towarzystwo
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów