0:23 - 1:32
0:23 - 1:32
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Taka ruda suka twarda, że od razu widać przykładną żonę. Dymać można bez końca, w zimie ciepło z taką pod pierzyną, za kłaki wytargasz, żreć da bo widać że i sobie nie żałuje i jeszcze srogi wpierdol wytrzyma! Cud i miód jednym słowem. A jak by jej te cyce tańczyły przy dumanku od tylca! Uch, rozmarzyłem się z rana.
Szukam żony. Mogę użyć Twoją charakterystykę kobiety idealnej na portalu randkowym? W zamian zaproszę Cię na nasz ślub.
Szukam żony. Mogę użyć Twoją charakterystykę kobiety idealnej na portalu randkowym? W zamian zaproszę Cię na nasz ślub.
Hahaha sadze, że takie czasy, iż znalazł byś partnerkę idealna do końca życia.
Przy ulicy to byłby chodnik a tu ewidentnie jest na ulicy... no chyba, że jesteś niewidomy lub pisałeś po kilku porządnych kielonach
Ciołku jak nie znasz dobrze Polskiego, to pisz tylko Ala ma kota!
Przy ulicy to byłby chodnik a tu ewidentnie jest na ulicy... no chyba, że jesteś niewidomy lub pisałeś po kilku porządnych kielonach
ala ma kota, kota ma kota ala Pierdol kota ala ma Się kota ala ma ma kota Frajerze się
Be my guest, brother.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów