18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 51 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-02, 21:59
🔥 Uważaj, on ma nóż! - teraz popularne
Bójka lekarzy
R................i • 2017-05-23, 15:39
Pobili się, bo jeden chciał wyciąć wyrostek, a drugi jeszcze nerkę na sprzedaż.

PS. Tak, są właśnie w trakcie trwania operacji.
Zgłoś
kampton 2017-05-23, 16:08 2
Będzie miał blisko na SOR
Zgłoś
hellbwoi 2017-05-23, 16:10 3
Szkoda, że nie poszło na skalpele...
Zgłoś
KieldW 2017-05-23, 22:12 1
Może operowany potrzebował krwi, a bity lekarz miał odpowiednią grupę? Z nosa lekarza prosto w żyłę pacjenta

Z prawdą jest jak z DUPĄ... każdy ma swoją.
Zgłoś
r................4 2017-05-23, 23:28
Profeska jak chuj
Zgłoś
M................e 2017-05-24, 2:02
A potem:
Do sali operacyjnej wejdzie ordynator i krzyknie: Matko Konfucjusza! Ile krwi! Czego to była operacja?
A to- to nic lekarze się pobili.
Zgłoś
stalowalowa 2017-05-24, 6:48
To jakiś fejk jest, po kitajcach jakiegoś kung-fu panda się spodziewałem, a to tylko lekarz napierdalający niesforną instrumentariuszkę
Zgłoś
Hidalgo 2017-05-24, 11:07 2
Kłamczyszek.
1) to pielęgniarka i lekarz
2) po operacji

Pobili się, ponieważ lekarz zarzucił pielęgniarce łamanie zasad w trakcie operacji.
Zgłoś
starystulejarz 2017-05-24, 15:23 2
Miałem taką sytuacje przy operacji oka.Ja na pół przytomny, ruszać sie zbytnio nie mogłem po głupim jakisiu czy jakiejś innej śpioszce.No i dwie lekarki mnie operowały polus anestezjolog i słysze:
-Jak ty to trzymiesz,zawsze coś spieprzysz
-A mam cie dość zawsze sie do mnie doczepisz o coś kurwa
-Bo zawsze cos psujesz,taka prawda
-To pierdole wiecej z tobą nie operuje!
-i bardzo dobrze kurwa
Teraz sobie wyobraźcie że jedna w tym czasie spawa wam siatkówke laserem i coś tam masz wbite i wszystko w połowie czujesz Hardkorowe babki tymbardziej że koniec końców oko mam zrobione bardzo dobrze:)

super partia kurwo
Zgłoś
Kreywen 2017-05-24, 18:05
W Chinach nic się nie zmarnuje
Zgłoś
BSE 2017-05-24, 22:49
Przecież to baba dostała po ryju. A mogła zostać w kuchni.
Zgłoś
t................e 2017-05-27, 16:39
na szczęście wokół sporo lekarzy
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów