Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jest tu na sali lekarz? może niech się wypowie
Nie jestem specjalistą, ale wkładanie palców do ust osoby z atakiem padaczki, to chyba nie jest dobry pomysł, chyba, że chce się ich pozbyć.
Dokładnie
Nie jestem specjalistą, ale wkładanie palców do ust osoby z atakiem padaczki, to chyba nie jest dobry pomysł, chyba, że chce się ich pozbyć.
Każdy sadol, a przede wszystkim prawdziwy Polak to : lekarz, prawnik, nauczyciel, mechanik, budowlaniec, elektryk....
Zaraz ktoś będzie szukał eksperta, który wyjaśni, więc podaję informacje zgodnie z naukami Boiskowego Uniwersytetu Medycznego im. Tomasza Hajto, który tak definiuje ten uraz: srogie sprzęgło na żuchwę zerwało typowi tryby.
Na jaką żuchwe, przecież widać, że na skroń bażant dostał, a czy dostał padaki od strzału, czy od pierdolnięc8a łbem o trawnik, to już nie wiadomo. Swoją drogą mocny strzał to to nie był, trochę dziwne, że zaczęło go po nim wykrzywiać...
No ale tak to jest, jak jesteś kluchą, nigdy wcześniej nawet nie ćwiczyłeś na worze treningowym i wdajesz się w bójkę wierząc w to głupie i śmieszne przysłowie, że "morda nie szklanka"...
Pierwsza pomoc pierwsza klasa (podstawowki)
No ale trzeba przynajmniej pochawalić za dobre chęci.
Cytuję "Zarówno w okresie rozwojowym, jak i w wieku dojrzałym jedną z częstszych przyczyn padaczek są urazy mózgu. Napady drgawek po urazie mózgu mogą wystąpić natychmiast (do 24 godzin po urazie), w ciągu pierwszego tygodnia po urazie (wczesne) lub też po upływie tygodnia od urazu mózgu (późne). Im cięższy uraz mózgu, tym większe ryzyko wystąpienia napadów padaczkowych"
Czesem warto dostać w pysk
Na jaką żuchwe, przecież widać, że na skroń bażant dostał, a czy dostał padaki od strzału, czy od pierdolnięc8a łbem o trawnik, to już nie wiadomo. Swoją drogą mocny strzał to to nie był, trochę dziwne, że zaczęło go po nim wykrzywiać...
No ale tak to jest, jak jesteś kluchą, nigdy wcześniej nawet nie ćwiczyłeś na worze treningowym i wdajesz się w bójkę wierząc w to głupie i śmieszne przysłowie, że "morda nie szklanka"...
Tylko z jebnieciami w głowę jest tak ze raz wytrzyma jak ktoś młotkiem jebnie a innym razem taki cios jak ten i typ budzi się pod brama u Abrahama.
Jak mu się raczki w nadgarstkach skurczyły i dostał padaczki to już jest raczej zamknięcie systemu a nie reset także udał się do krainy wiecznych łowów. Padaczka pourazowa jest zawsze objawem ciężkiego urazu mózgu.
W najgorszym wypadku będzie warzywkiem.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów