📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:38
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
22 minuty temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
haha to dopiero byla samojebka
Jebane patusy... Gość się nie rusza, a ten go po głowie napierdala.
Tacy ludzie nie powinni chodzić do szkół publicznych, tylko z automatu być zsyłani do kamieniołomów, dożywotnio.
Tacy ludzie nie powinni chodzić do szkół publicznych, tylko z automatu być zsyłani do kamieniołomów, dożywotnio.
@Hereticus
Zaraz zlecą się prawilniaki i zaczną pierdolić że to w stresie i nie wiedział co robi... Jak kurwo stres odbiera ci rozum to się nie napierdalaj tylko grzecznie ustąp antagoniście. Tak będzie lepiej dla was obojga.
Zaraz zlecą się prawilniaki i zaczną pierdolić że to w stresie i nie wiedział co robi... Jak kurwo stres odbiera ci rozum to się nie napierdalaj tylko grzecznie ustąp antagoniście. Tak będzie lepiej dla was obojga.
Dla mnie, walka w parterze to pedalstwo. Ktoś pada, to pozwalamy mu wstać, a nie ocierać się jak jakieś dwie szmaty na podłodze.
kiedy te pajace zrozumieją że uderzanie znokautowanego może go zabić?
żeby mi się nigdy nie zdażyło być ofiarą tego braku zasad...
żeby mi się nigdy nie zdażyło być ofiarą tego braku zasad...
a ciota który gdyby nie ta pomyłka debila leżałby jak długi, musiał oczywiście nieprzytomnego lać....
@Grzegorz.C To jest reakcja organizmu spowodowana skokiem adrenaliny. Jest to naturalna reakcja
@karington
Nie żyjemy w dżungli. Trzeba takie skoki poskramiać albo wyłączyć się z rywalizacji.
Nie żyjemy w dżungli. Trzeba takie skoki poskramiać albo wyłączyć się z rywalizacji.
@Grzegorz.C
Masz racje, chyba tylko kompletny zjeb nie zapanuje nad sobą w bójce. Pamiętam jak w podstawówce się praliśmy, walka była przerywana na pierwszy znak ,że ktoś ustępuje. Nikomu nie działa się poważna krzywda, a sprawa zostawała załatwiona. Poza tym nie pamiętam żeby ktokolwiek z "kibiców" darł mordę jak pojebany.
Masz racje, chyba tylko kompletny zjeb nie zapanuje nad sobą w bójce. Pamiętam jak w podstawówce się praliśmy, walka była przerywana na pierwszy znak ,że ktoś ustępuje. Nikomu nie działa się poważna krzywda, a sprawa zostawała załatwiona. Poza tym nie pamiętam żeby ktokolwiek z "kibiców" darł mordę jak pojebany.
@Grzegorz.C
Ale po co mamy się powstrzymywać? Czy jak mi się ktoś nie podoba to nie mogę go po prostu zapierdolić do nieprzytomności?
Ale po co mamy się powstrzymywać? Czy jak mi się ktoś nie podoba to nie mogę go po prostu zapierdolić do nieprzytomności?
@ hertikes czy jak ci tam widać że nigdy się nie napierdałeś.... ja niestety tak jestem kurewsko przeciwko no ale nie miałem wyjścia i w pewnym momencie jak człowiek szału dostanie to nie patrzy gdzie bije byle by drugiego chuja ubić . a jak kogoś zajebiesz to dopiero uświadomisz sobie później
co za czasy w szkołach musi być ochrona...kiedyś sami problemy rozwiazywaliśmy ...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów