📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Jedyna ciasna dziura na rejonie. U normalnych "Gangbang" , u czarnuchów "Gangmałp".
mają dzidy, to jakieś zorganizowane plemię
jakiś spec by sie przydał który by tłumaczył bo nie rozumiem języka zwierzat eh
phrontch napisał/a:
To mogło być każde większe amerykańskie miasto, ale jest Brazylia
A na jakim kontynencie leży Brazylia??
Stara kurwa trzyma na rękach dziecko 3-4 letni i patrzą się jak kopią chłopa po głowie do śmierci, zajebista mamusia. Bombę tylko tam puścić by się przydało.
Koleżce Grand Theft Auto nie wyszło?
Auto stoi na przejściu, możliwe że śmieć kogoś rozjechał na pasach...za darmo nie zbiera klapsów...
Yolanda napisał/a:
Jedyna ciasna dziura na rejonie. U normalnych "Gangbang" , u czarnuchów "Gangmałp".
Ciebie nawet do gangbangu nie wezmą, żule się brzydzą więc smruj dalej pachołki swoją paskudną pizdą.
Czy to Murzylandia czy Dzikusowo, wszędzie te same małpostadne zachowania.
mam znajomoego co byl juz kilka razy w Brazyli i gadal że tam lepej sie nie zapuszczac bez klamki na tych fawelach to mozna szybciej zginąć niz na froncie złodzeji gwłacicieli dilerów gangów mordercow od zajebania miks wszytkiego co można sobie wymarzyć będąc w piekle tam ubierzesz lepsze buty iak cie obczaja to przyjdziesz po obijany i boso do hotelu i jeszcze dzgniety kosą tam na wakcje z przewodnikiem albo poruszac sie po szlkach turystycznych i tyle
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów