18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 18:17
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:14
M................i 2013-01-11, 12:52
Zobaczcie kowboja, jak zaczyna klepac goscia w niebieskim. A po chwili dostaje wpierdol.

haha... Wszyscy jak z programu na MTV... omdzi
Zgłoś
Nazad 2013-01-11, 13:20
I dlatego wszelkie konkursy piękności powinny być organizowane tylko dla kobiet. Tam jak uczestniczka zrobi komuś z jury laskę a i tak nie wygra to może się najwyżej popłakać, a tutaj ta sama sutułacja i rękoczyny...
Zgłoś
łonder 2013-01-11, 13:56
Dostał by w wątrobę moment zapał do walki by mu zginął wprost proporcjonalnie do odmóżdżenia po koksie.
Zgłoś
watsman 2013-01-11, 14:29
odwrotnie proporcjonalna wielkość mózgu do mięśni )
Zgłoś
foto314 2013-01-11, 14:53
zastanawia mnie tylko czemu gościu w 1.42 zaczyna ściągać spodnie?
Zgłoś
Porachuje 2013-01-11, 16:59
za dużo testosteronu, za malo ruchania i takie są efekty
Zgłoś
Tco 2013-01-11, 17:24 1
Jestem expertem , od razu widac ze nie robil NUK , dlatego nie rozumiem o co ta afera .

Happiness is not good enough for me. I demand euphoria!
Zgłoś
narvik 2013-01-11, 17:26
Brojler zaatakował normalnego koguta,poszło o pszenicę, oraz o długość ptaszka.
Zgłoś
Peter-Norivotset 2013-01-11, 17:53
Jeżeli to są kulturyści to ja mam dużego.

Wszystkie zamieszczone przeze mnie komentarze to tylko i wyłącznie satyra. Nie mają nic wspólnego z moimi poglądami.
Zgłoś
Miecz 2013-01-11, 17:58
Kulturyści. Znaczy - pełna kultura
Zgłoś
Krychu1 2013-01-11, 19:08
Kurwa dobre sie zaczęło a tu koniec filmiku ...
Zgłoś
gremlin1982 2013-01-11, 19:42
Ciekawe czy była kontrola antydopingowa hehe Koleś nerwowy jak po trenie, agresor 100%, zrobi odblok i będzie grzeczny
Zgłoś
nyypl 2013-01-11, 20:08
wystarczyło by żeby w trafił na niepozornego zgredzika po treningach np boksu, nie zdążył by raz ręką ruszyć i by lizał parkiet. Trafi kosa na kamień
Zgłoś
Nameless 2013-01-12, 1:24
Zastanawia mnie dlaczego na widowni sami faceci... To chyba nie jest normalne, że kolesie przychodzą na takie pokazy.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów