18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:27
Bicie się czarnoskórych jegomościów skutkuje uderzeniem w buzię jednego z nich i spowodowanie nokautu. Wszystko to na oczach płaczącej jego połowicy, a w koło selfie są robione.

Bójką (art. 158 kk) w rozumieniu prawa karnego jest starcie fizyczne pomiędzy co najmniej trzema osobami, z których każda jednocześnie atakuje i broni się, zawierające poważny ładunek przemocy stwarzający niebezpieczeństwo utraty życia człowieka lub wystąpienia ciężkiego bądź średniego uszczerbku na zdrowiu. Nie jest bójką starcie dwóch osób. Ich zachowanie może natomiast stanowić inne przestępstwo, jak np. naruszenie nietykalności cielesnej, spowodowanie uszczerbku na zdrowiu, narażenie człowieka na niebezpieczeństwo, a nawet zabójstwo.

Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
bodzio204 2017-07-30, 23:25 16
Jebane zwierzęta
Zgłoś
vatherland 2017-07-30, 23:32 4
Widzę, że okres godowy u nich w pełni "są walki, są krzyki to po prostu czarnuchy z afryki!"
Zgłoś
PolaczekRR 2017-07-30, 23:34 3
Kwintesencja amerykańskiego getta i spierdolenia z jednej strony koleś nie żyje jego laska czy siostra płacze a z drugiej czarnuchy jebią sobie selfie
Zgłoś
Noemi1998 2017-07-30, 23:54 3
dindu naffin
Zgłoś
Wasili666 2017-07-31, 3:01 3
Dobrze, że go jeszcze wkopał w tą ziemie bo pewnie na nietomce by mu uciekł.
Zgłoś
goniesuki.nastojaka 2017-07-31, 3:07 2
Dobra OK. Rozumiem, solówka itp. biją się jest spoko. Wyjaśniają jakieś sprawy, koleś dostaje nokaut i pada na glebę. Po co te murzyńskie zwierzęta kopią się po głowie? U nas takich zasad nie ma, czyli kulturka, a chuj ze zwierzętami
Zgłoś
weryfikator4 2017-07-31, 8:38 2
Czegoś zrozumieć nie potrafię w przypadku posiadania rzeczy cennych przez nie. Skąd jebańcy mają na to monetę?!...
Zgłoś
~Velture 2017-07-31, 8:57 2
Czy tylko ja miałem nadzieję, że w 0:32 ktoś napierdala z miotacza ognia?
Zgłoś
J................8 2017-07-31, 9:27 2
ciekawe o co ta walka ? terytorium ? może samica ?
Zgłoś
~Velture 2017-07-31, 11:20 2
Jorgen88 napisał/a:

ciekawe o co ta walka ? terytorium ? może samica ?

Patrząc na bogate domy wokół to stawiałbym, że o kurczaka albo arbuza.
Zgłoś
Emeryt_na_emeryturze 2017-07-31, 17:36 4
Dobrze, że żaden człowiek nie ucierpiał.
Zgłoś
Paweł111 2017-08-01, 18:16 1
Wezwą karetkę i oczywiście przyjedzie biały lekarz aby ratować czarne gówno
Zgłoś
Skibcus 2017-12-01, 0:18
Tak tylko chciałem powiedzieć,że bójka o której mówisz w rozumieniu prawa w Polsce,a rzecz dzieje się gdzie indziej. Jest to nie znaczące,ale tak chciałem nadmienić.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem