18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Do awantury w galerii Posnania doszło w sobotę około godziny 22
W kulminacyjnym momencie w bójce brało udział około 50 Romów.

sukces poznańskiej policji, 11 patroli na miejscu i ani jednego zatrzymania

We know they are lying.
They know they are lying.
They know that we know they are lying.
We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.

Zgłoś
njminime 2021-05-31, 2:12 2
Co za chujowe nagranie wypierdalaj z tym na kwejka
Zgłoś
jeden4sty 2021-05-31, 2:25 1
Kto takie gówno zatwierdza?
Zgłoś
Nyrewesa 2021-05-31, 3:48
Jaki Berlin tacy inżynierowie i lekarze. Pewnie się pokłócili o to ktory klan ma wysłać swojego wnuczka do babci
Zgłoś
avic 2021-05-31, 11:18
To ja się podzielę z Wami pewną ciekawostką. Mam czasem do czynienia z Romami zawodowo. Romowie dzielą się na wiele kast/klas. Są tacy co żebrzą, są tacy co handlują, są tacy co PRACUJĄ, są tacy którzy robią siano, o jakim większość z nas będzie mogła pomarzyć. Są tacy, przy którym strach zostawić komórkę w zasięgu ich wzroku, a są też tacy z którzy obyciem i kulturą osobistą mogą zaskoczy wielu. I teraz chyba największa ciekawostka: ci, którzy są wyżej - sami mówią, że ci, którzy są niżej to złodzieje i nygusy i nie chcą mieć z nimi do czynienia więcej niż muszą. Choć prawdą jest, że niezależnie od kasy i klasy - póki cygan nie powie, że jesteś z nim dogadany i nie poda ręki - trzeba zachowywać dystans. Ale jak się z nimi dobrze żyje - to takie znajomości potrafią być baardzo pomocne. Nie mierzcie wszystkich zatem jedną miarą.
Zgłoś
Basista92 2021-05-31, 13:03 1
"Cygan, cygan, cygan
Zaraz ci sprzeda dywan
Cygan, cygan, cygan
Zaraz was tu wydyma
Cygan, cygan, cygan
Już namierzył twój portfel
Cygan, cygan, cygan
Wyjbał cie na forsę"
Zgłoś
Lololoney 2021-05-31, 13:04
McQurwa napisał/a:

11 patroli na miejscu i ani jednego zatrzymania

No i w czym problem? Jeśli się sami między sobą tłuką, to nie było zdarzenia... Ale ok, powiedzmy, że by wyłapali wszystkich, to kto zapłaci, za ich osądzenie i ewentualną odsiadkę?
Kary pieniężne? A który zapłaci?
Zgłoś
Attero132 2021-05-31, 16:03
Mógł pies zrobić użytek z tego karabinku
Zgłoś
PieronJasnySzlag 2021-05-31, 16:05
McQurwa napisał/a:

sukces poznańskiej policji, 11 patroli na miejscu i ani jednego zatrzymania

Ale po co kogoś zatrzymywać z tej biednej prześladowanej mniejszości? Co innego jakby były przepychanki neonazistów w dresach czy faszystów w bluzach Polska Walcząca. To wtedy psy by zarzymywały każdego kto nie zdążył by spierdolić.
Zgłoś
razak 2021-05-31, 18:25
"ja sie boje otoczeni jesteśmy chodź, japierdole ja sie boje" Charakter sie liczy hahahaha
Zgłoś
Iszbierra 2021-05-31, 19:38
robsonx79 napisał/a:

Policjanci kroczą w takim tempie, żeby tylko nikogo na miejscu nie zastać.

Czas leczy rany
Zgłoś
polakwrocek 2021-05-31, 23:01
Polak: Hehe dobrze że nie mamy tych pojebanych murzynów z ameryki tutaj.
Cyganie: Przypilnować samochodu ? Powróżyć ? Zaśpiewać ? Daj pan 2zł
Polak: Noż kurwa zapomniałem że mamy białych czarnuchów....
Zgłoś
Verdi 2021-06-02, 1:38
Poznań pozdrawia sadole
Zgłoś
Tony_Zanęty 2023-12-13, 4:28
Ja sie boje...

Polski mężczyzna
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów