18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Do awantury w galerii Posnania doszło w sobotę około godziny 22
W kulminacyjnym momencie w bójce brało udział około 50 Romów.

sukces poznańskiej policji, 11 patroli na miejscu i ani jednego zatrzymania

We know they are lying.
They know they are lying.
They know that we know they are lying.
We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.

Zgłoś
Emilian89 2021-05-30, 19:35 56
jesus maria ja sie boje ... boze co za pizda nagrywała.

Edit Obejrzałem Całe ...

Jestes Mega w chuj pizdą i wstydem dla Poznania ...
Zgłoś
voyagerkg1 2021-05-30, 19:39 14
Jezu Maria ...co za pizda

Zgłoś
chitlerowiec 2021-05-30, 19:45 31
Aha, okej, gdzie ta bójka? Pizdo nie zawracaj dupy.
Zgłoś
lokal.szczecin 2021-05-30, 20:19 8
Poprawię autora Jak by ktoś nie zrozumiał
Romowie należy czytać cyganie
Zgłoś
Zewłok666 2021-05-30, 20:37 8
Mogli jeszcze WOT ściągnąć XD Przecież wiadomo, że gdyby któremukolwiek z zamieszanych w bójkę spadł włos z głowy, to lewactwo dostałoby niewyobrażalnych spazmów. A weź jeszcze człowieku miej nieszczęście robić wtedy zakupy i wejść im w drogę. Kosa pod żebro murowana, a sam się przecież nie obronisz pięściami przed 50 typa.
Zgłoś
Marek_0485_pol 2021-05-30, 20:41 4
Te cygańskie pluskwy chodzą do Posnani kraść, jak jeździłem na taxi często miałem kurs, wsiadały dwie grube pluskwy i wiozłem je do lombardu do centrum na 3 maja. Tfuu...
Zgłoś
JaTylkonaChwile 2021-05-30, 20:47 10
tacy z nich romowie jak z pakistanczykow uchodzcy z syrii. Cyganie a nie romowie. Koniec kropka.

ciekawostka :

nie wiem czy wiecie ale istnieje takie cos jak jednizwielu.pl/

preznie dzialajacy portal promujacy cyganow w polsce. Projekt współfinansowany ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego.

Czyli zrobcie jakies polit poprawne gowno i dostaniecie w chuj kasy.

Portal dziala preznie i niesamowicie sie rozwija :

Rozmowa z pieśniarką Teresą Mirgą w Radio Opole - 6 lat temu
romopedia.pl w jednym pliku tekstowym! 6 lat temu
O sytuacji kobiet romskich w Europie w Radio Opole - 6 lat temu

itd itp

Portal ostatnio aktualizowany 6 lat temu a kase skurwysyna pewnie ciagna potezna co roku :/
Zgłoś
ProVVe 2021-05-30, 20:49 4
To ta akcja sprzed paru lat czy kolejna nowinka? Te kurwy maja swoje miejsca tak samo w kingcrossie czy browarze. Polać bena i rzucic zapalke

JaTylkonaChwile napisał/a:

tacy z nich romowie jak z pakistanczykow uchodzcy z syrii. Cyganie a nie romowie. Koniec kropka.
ciekawostka :
nie wiem czy wiecie ale istnieje takie cos jak
preznie dzialajacy portal promujacy cyganow w polsce. Projekt współfinansowany ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego.
Czyli zrobcie jakies polit poprawne gowno i dostaniecie w ch*j kasy.
Portal dziala preznie i niesamowicie sie rozwija :
Rozmowa z pieśniarką Teresą Mirgą w Radio Opole - 6 lat temu
romopedia.pl w jednym pliku tekstowym! 6 lat temu
O sytuacji kobiet romskich w Europie w Radio Opole - 6 lat temu
itd itp
Portal ostatnio aktualizowany 6 lat temu a kase sk***ysyna pewnie ciagna potezna co roku :/

taaa bylo tu juz. Nawet powiem Ci ciekawostke, ze akcja upadla oraz komentarze zostaly zamkniete poniewaz 99% byly lekko mowiac negatywne. Kazdy spotkal to gowno i nie dal sie nabrac

Ola gringo
Zgłoś
baronturbina 2021-05-30, 20:50 8
Kiedy się kurwa nauczcie się wreszcie to brudni cyganie! Nie ma czegoś takiego jak Romowie. Byli Romanie ale to dawno temu i to porównanie ich obraza. Porównanie cygana do szczura również szczura obraza.
Zgłoś
~DMT 2021-05-30, 20:53 2
Pewnie była promocja na świeży gruz i zabrakło dla wszystkich...

ProVVe napisał/a:

To ta akcja sprzed paru lat czy kolejna nowinka?

Akcja miała miejsce w kwietniu 2018

gloswielkopolski.pl/posnania-bojka-romow-w-galerii-handlowej-bilo-sie-...

Q L I M A X
Zgłoś
robsonx79 2021-05-30, 20:53 1
Policjanci kroczą w takim tempie, żeby tylko nikogo na miejscu nie zastać.
Zgłoś
Lobo24 2021-05-30, 20:54 4
Nie oglądałem ale generalnie jest banalny sposób na przepędzenie tych gniotów. Powinni z góry zrzucić plik ulotek w stylu "przyjmę do pracy". Wiszą czasami takie na słupach. "Przyjmę do pracy w sklepie...". Spierdalaliby jak poparzeni.
Zgłoś
donkapusta 2021-05-30, 21:38 2
Gruz był w promocji?
Zgłoś
BartoszGlowacki 2021-05-31, 0:33 2
Autor widocznie jest za równouprawnieniem i tolerancja dla innej kultury. stąd Romowie a nie cyganie. Cygan to Cygan panie strachliwy.
,A za Poznań i jego "europejską tolerancję" się wstydzę.. Po prawym i dumnym mieście endecji nie zostało nic. Tylko kolorowe flagi, dark Quiny i inne dziwactwa typu veganie i rowerzyści.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów