Źródło podaje, że to niby w celi tak powitano świeżaka.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 21:55
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 21:40
🔥
Ajfoniara
- teraz popularne
🔥
Konkret wpierdol dla pedofila
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dlatego należy ich zabijać w pierdlu nie ma resocjalizacji tylko wakacje dla bandziorów
Fajnie, małpki się tłuką, ale tej czarnej dupy na zbliżeniu nie chciałam oglądać
Znawca_Cipek napisał/a:
A propos małp. Myślicie, że Halman jeszcze żyje, czy już umarł? Z rozpaczy, czy z nudów?
Żyje, mam z nim kontakt. Ewoluował poza sadolem.
Krakus36 napisał/a:
Dlatego należy ich zabijać w pierdlu nie ma resocjalizacji tylko wakacje dla bandziorów
Jakie zabić !!!! Powpuszczać im do celi po jednym naszym polityku i niech się tam z nimi bawią.
xXx5226 napisał/a:
Jakie zabić !!!! Powpuszczać im do celi po jednym naszym polityku i niech się tam z nimi bawią.
Na sam koniec wpuścić tam wygłodniałego tygrysa i live w 4k. Nawet bym wykupił PPV...
Gospodarz i władca celi od dzisiaj je posiłki w kiblu...
- - - - - - -- -- - - - -- ---- --- - - - --------
Wchodzi taki drobny, mały gościu do celi. Pierwszy raz w ciupie.
Trafił tu za jakieś machlojki finansowe. Generalnie, mocno zdygany.
Podchodzi do niego wieki, gruby czarnuch i pyta niskim tubalnym głosem:
- Cześć nowy. Kim chcesz być pod celą? Mamusią czy tatusiem?
Facet poci się ze strachu dygoce i kombinuje jak ochronić swoją kiszkę stolcową:
- Tatusiem! tak, tak chcę być tatusiem. Tatusiem!
Czarnuch siada na brzegu koja i powoli zaczyna się rozbierać, mówiąc:
- No to dziś tatuś obrabia pałę mamusi.
- - - - - - -- -- - - - -- ---- --- - - - --------
Wchodzi taki drobny, mały gościu do celi. Pierwszy raz w ciupie.
Trafił tu za jakieś machlojki finansowe. Generalnie, mocno zdygany.
Podchodzi do niego wieki, gruby czarnuch i pyta niskim tubalnym głosem:
- Cześć nowy. Kim chcesz być pod celą? Mamusią czy tatusiem?
Facet poci się ze strachu dygoce i kombinuje jak ochronić swoją kiszkę stolcową:
- Tatusiem! tak, tak chcę być tatusiem. Tatusiem!
Czarnuch siada na brzegu koja i powoli zaczyna się rozbierać, mówiąc:
- No to dziś tatuś obrabia pałę mamusi.
Znawca_Cipek napisał/a:
A propos małp. Myślicie, że Halman jeszcze żyje, czy już umarł? Z rozpaczy, czy z nudów?
Zapomniał hasła do sadista
Jebane kurwa ogry.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów