Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Tam mają ruch lewostronny, więc to pedał na elektrycznym motorku nie miał racji bytu.
Ci na tych konstrukcjach udających rowery elektryczne to jest prawdziwy rak, zapieprzają na tym, rozpychają się po ścieżkach, bo to duże bydle, a nie mają prawa po nich jeździć, choć pedalarze (nie mylić z rowerzystami) i tak gorsi.
pazuzu napisał/a:
Jprdl ale mają zj🤬y akcent, c🤬ja da się zrozumieć
No k🤬a, ja pół życia w Szkocji mieszkałem a z tytułu się dowiedziałem że po szkocku mówią.
Na rowerze samochodem
[ Dodano: 2024-07-02, 21:53 ]
Jak oni mówią pedała że!?!?!?
[ Dodano: 2024-07-02, 21:53 ]
Jak oni mówią pedała że!?!?!?
Szkocja i ten ich wiatr. Brzmia jak Glasgow. Uwielbiam szkockie Highlandy
No i prawidłowo , jeździ się po prawej stronie
a dziadek nie powinien z łapami skakać ...
[ Dodano: 2024-07-03, 10:49 ]
oh pomyliłem się ,tam się jeździ lewą stronom , ale dziadek i tak z łapami nie powinien skakać 😁

a dziadek nie powinien z łapami skakać ...
[ Dodano: 2024-07-03, 10:49 ]
oh pomyliłem się ,tam się jeździ lewą stronom , ale dziadek i tak z łapami nie powinien skakać 😁
Co to za zajebista kamerka na rower lecąca za ruchem, jeszcze zooma zrobiła jak mu przyj🤬?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie