📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Soczysty kop na ryj
dennissliwa napisał/a:
Soczysty kop na ryj
Poszło bardziej na szyję/obojczyk, ale i tak fajnie.
Aż odklepał.
Ale trepa ładnego mu zajebał urodzony piłkarz kopnoł jak by celował w okienko.... A teraz koniec tych uciech do kopalni z nimi. Przez tydzień posiedzą w ciemości z szczurami o wodzie i kaszy to się odechce takich małpich zagrywek..
Wygląda jak UK czyli Rumunię Zachodniej Europy.
UK-ejowo.
Typ w koszulce mówi,że nie chce z nim walczyć publicznie i zaprasza go na Gim (siłkę),pewnie żeby się młody steryd wykazał.
Młody dalej ubliża ,poniża tego w koszulce i zostaje tym samym publicznie upokorzony.
Takie wolne tłumaczenie.
Typ w koszulce mówi,że nie chce z nim walczyć publicznie i zaprasza go na Gim (siłkę),pewnie żeby się młody steryd wykazał.
Młody dalej ubliża ,poniża tego w koszulce i zostaje tym samym publicznie upokorzony.
Takie wolne tłumaczenie.
piszcie proszę od razu że to z czarnymi bo u nich to normalne i szkoda czasu oglądać
zaatakował niehonorowo, bo:
- normalnie chyba nie dałby rady (tamten przypakowany jakiś),
- jest czarny.
- normalnie chyba nie dałby rady (tamten przypakowany jakiś),
- jest czarny.
Czekam na dzień, w którym znów będziemy mogli łapać ich w siatki...
przecie on mu zjebal soczystego kopa w jaja jebany smiec nie umi uczcywie walczyc xd
No niech będzie i ze z partyzanta chociaż po mojemu z partyzanta jest jak typ się nie spodziewa a tu obaj wiedzieli co będzie tylko jeden zignorował zagrożenie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów