18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (12) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 3:27
bójka w metrze
maxiq • 2015-04-20, 22:00
film przedstawia bójkę w metrze, przestroga dla was aby nie jeździć w metrze gdy wsiadają ciemnoskórzy
.
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
G................C 2015-04-21, 10:23 1
@androgenius
Jak mi przykro że nie radzisz sobie emocjonalnie z moją obecnością. Życzę znalezienia dobrego terapeuty <3
Zgłoś
____ 2015-04-21, 10:43 9
odhaczam:
- jebnięcie z zaskoczenia X
- atak grupą na jednego X
- kopanie leżącego X
- kopanie po głowie X
- ryki uuuu aaa ooo X

test zaliczony, zasiłek przyznany
Zgłoś
DyndaS 2015-04-21, 11:01
Pierdolone małpy.
Zgłoś
trzeci41 2015-04-21, 11:36 1
Piwko za "ciemnoskórzy" ! w końcu normalny człowiek

Biali ludzie też się napieralają tylko wtedy nikt nie kręci tylko każdy każdego rozdziela bo to jest nie poprawie. i sam jeździłem metrem gdzie sami afroamerykanie byli i nikt mi nic nie zrobił , pogadaliśmy posmialiśmy i tyle.

NIGDY NIC SIĘ BEZ PRZYCZYNY NIE DZIEJE KURWA !
Zgłoś
virutz 2015-04-21, 13:06
Kiedyś fascynowały mnie Stany. Podobały mi się amerykańskie filmy i przepych w nich pokazany. Potem obejrzałem serial The Wire i zobaczyłem syf jaki tam panuje - przejrzałem trochę na oczy. Potem zacząłem odwiedzać Sadistic, oglądać Maxa i sporo czytać na różne tematy. Kiedyś chciałem pojechać do USA, zwiedzić ten kraj, rozważałem odkładanie co miesiąc pewnych sum pieniędzy, żeby po 2-3 latach pojechać na wycieczkę autokarową po wielu ciekawych miejscach w tym kraju.

Teraz nie pojechałbym tam nawet za darmo.
Zgłoś
Bandaid 2015-04-21, 14:49
" nie jeździć w metrze gdy wsiadają ciemnoskórzy" zabolało mnie to. Trzeba jeździć, i ich bić
Zgłoś
konop720 2015-04-21, 15:07
''Worldstar baby'' - ale mnie to kurwa wkurwia jak oni to mówią cały czas na tych jebanych filmikach ja pierdole aż mnie nosi chuj złoty kurwa
Zgłoś
.hombre. 2015-04-21, 16:02
trzeci41 napisał/a:

Piwko za "ciemnoskórzy" ! w końcu normalny człowiek

Biali ludzie też się napieralają tylko wtedy nikt nie kręci tylko każdy każdego rozdziela bo to jest nie poprawie. i sam jeździłem metrem gdzie sami afroamerykanie byli i nikt mi nic nie zrobił , pogadaliśmy posmialiśmy i tyle.

NIGDY NIC SIĘ BEZ PRZYCZYNY NIE DZIEJE KURWA !

hahahah co za imbecyl hahahha
Zgłoś
trzeci41 2015-04-21, 21:19
.hombre. napisał/a:

hahahah co za imbecyl hahahha

bo co bo kurwa jestem tolerancyjnym człowiekiem ??

tak o to Ci chodzi?? więc odpowiem Ci tak PIERDOL SIĘ NA RYJ JEBANY RASISTO

oczywiście nie mam na myśli kogoś obrazić
Zgłoś
27Pablo 2015-04-22, 15:41 1
Jak zawsze,na logike. Nie znamy sytuacji więc wstrzymajmy się z osądami. Napierdalanie kogokolwiek w trzech to przesada wiadomo. Ale nie znamy całej sytuacji i powodów z których ona wynikła. Nie mówiąc już o tym że w Polsce też łatwo dostać taki wpierdol :3
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem