📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Prawidłowo, powinien jeszcze na niego oddać mocz.
up
faktycznie, ale już nie mogę tego edytować
faktycznie, ale już nie mogę tego edytować
Trochę przekroczył obronę konieczną - ten którego znokautował ewidentnie chciał załagodzić sytuację... no i jeszcze ten but w żebra.. W sądzie się nie wybroni i będzie miał problemy przed dwóch rozpieszczonych gówniarzy... Szkoda chłopiny.
Wlasnie tak konczy dzisiejsza gimbaza. Mocni w mordzie i nic poza tym.
Pierdolicie. Widać wyraźnie że to on się im w kolejkę wpierdolił. Oni czekali a koleś wlazł przed nich. Widocznie zwrócili mu uwagę ale co tam, przecież on tu rządzi. Więc kto kogo sprowokował? Wkurwia mnie takie gadanie że jak pijani to zaraz ich wina itp. no i zawsze jakiś debil musi coś o gimbazie wpierdolić.
@UP Ty chyba slepy jestes. Koles wyklada zakupy z koszyka na tasme kasy, a potem kulturalnie odnosi koszyk na jego miejsce. W tym czasie te gimbozjeby co to zapewne sa kozakami pokroju "markierem zamaze wasze twarze" wpierdalaja mu sie w kolejke.
A Hiszpńczyki od razu dzwonią po policję bo wpierdol dostali , taka ku0rwa południowa gorąca krew
Wszystko czarno-białe, tylko jeden koleś w granatowym dresie.
19888891 napisał/a:
Misiu to jest Rosja, a nie postępowy zachód. Jak gościa napadli to może ich skatować ile wlezie pod warunkiem, że nie będzie trwałego uszczerbku na zdrowiu i przeżyją...Trochę przekroczył obronę konieczną - ten którego znokautował ewidentnie chciał załagodzić sytuację... no i jeszcze ten but w żebra.. W sądzie się nie wybroni i będzie miał problemy przed dwóch rozpieszczonych gówniarzy... Szkoda chłopiny.
@up a no właśnie, też pomyślałem sobie, że typ ma przerąbane, ale zapomniałem, że to Rosja, tam pewne odwieczne prawa są zachowane np: nie wkurwiaj silniejszych od siebie, albo: nie cwaniakuj, jak nie jesteś cwaniakiem. Niby takie oczywiste, ale nie, w Europie można kogoś upierdolić za to, że ma jakieś zasady i honor i nie uśmiecha mu się dzwonić na policję, bo jakiś szczyl go wyzywa czy go opluł, ktoś taki woli dać w mordę i nauczyć gnoja pokory do końca życia.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów