Ładnie
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:42
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
piękny pocisk
Widac ze gruby wiedzial ze inaczej niz kopiac lezacego nie wygra...
@GuStaff22 Uraził Cię jakoś? Wdepnął w Twoje małe pokaleczone ego? Przeraził wizją zbliżającej się szkoły? Co to za jakaś nowa pojebana moda na przeglądanie profili wszystkich co komentują i przypierdalanie się do tego co i ile dodają?! No kurwa, innych argumentów nie macie?
@Gustaff
Stary, słabo z wyczuciem u Ciebie.
Jak ktoś pisze : "He he he ale chujowe, do pieca z tym", to zaglądasz w jego profil i patrzysz ile dodał tematów i wtedy wklejasz screena.
On raczej zwracał się do Gimbazy jako całości, chyba, że poczułeś się urażony
Stary, słabo z wyczuciem u Ciebie.
Jak ktoś pisze : "He he he ale chujowe, do pieca z tym", to zaglądasz w jego profil i patrzysz ile dodał tematów i wtedy wklejasz screena.
On raczej zwracał się do Gimbazy jako całości, chyba, że poczułeś się urażony
Ledwo pierwszy dzien a juz w gimbaza sie bije, i jakos angielski niezle znaja
jak ja byłem w gimbazie... czyt. podstawówce, to za takie akcje na solówce dostawało się oklep...
jak widać dzisiaj wielbi się walki zwierząt w klatce za przykład biorąc MMA i jakieś inne gówno (igrzyska zdesperowanych ludzi gotowych ryzykować zdrowie i życie za psi pieniądz, w naparzankach, które ze sportem nie mają nic wspólnego) dla uciechy plebsowi.
no dobra...
za mało wsadził serca w prawe kopyto.
jak widać dzisiaj wielbi się walki zwierząt w klatce za przykład biorąc MMA i jakieś inne gówno (igrzyska zdesperowanych ludzi gotowych ryzykować zdrowie i życie za psi pieniądz, w naparzankach, które ze sportem nie mają nic wspólnego) dla uciechy plebsowi.
no dobra...
za mało wsadził serca w prawe kopyto.
gimbaza to gimnazjum
chlusniembousniem, masz piwo, nie miałem o tym zielonego pojęcia.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów