📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
40 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
12 minut temu
O kurwa, co za żenada, baby lepiej się od nich biją, i to o wiele lepiej
Bo pić to trzeba umieć!
W ogóle nie rozumiem ludzi którzy dążą do bójki a nawet kurwa rękoma nie potrafią machać, jakieś cepy choćby... Ten większy chociaż parę razy trafił mniejszego, coś próbował.. obaj siebie warci.
gadaja troche jak Angole, jest to podgatunek rasy białej, wiec się zgadza.
CrookerS napisał/a:
Ile trzeba wazyc zeby tak wolno sie ruszac?
k***a waze 115kg i obu bym oblecial bez dyskusji
Bonus co Ty gadasz widziałem twoj kołowrotek, luj ogłuszacz i z 70kg gościem kostka Ci siadła
Widzicie co te żydy i Komuchy robią z nas.....
Żeby dwóch białych tak wyglądało i się napierdalało między sobą w miejscu publicznym ....
Ale jak białe kobiety wolą pały dzikusów co ich przodkowie skakali po drzewach w Afryce. Albo mają tak najebane w głowach że to jest szok ludzi .... I nie chcą dzieci wolą się kurwić
Biała rasa upadnie a z nią cała ludzkość.....
Wszyscy tutaj napierdalają się jak McGregor (tak piszecie przynajmniej) i śmiejecie się z kolesi że są wolni i grubi. Poczekamy i za 20 lat poczytamy te komentarze i będziem się śmieli i do rozpuku. A ilu z Was Koguciki potrafi zmienić np. gniazdko 230 V bez wyłączonego bezpiecznika, albo ilu chwyci ptasznika do ręki, ilu zje wątróbkę średnio wysmażoną albo karpia ? Nie wspomnę nawet o tym że... (miałem nie wspominać)
martils napisał/a:
Wszyscy tutaj napierdalają się jak McGregor (tak piszecie przynajmniej) i śmiejecie się z kolesi że są wolni i grubi. Poczekamy i za 20 lat poczytamy te komentarze i będziem się śmieli i do rozpuku. A ilu z Was Koguciki potrafi zmienić np. gniazdko 230 V bez wyłączonego bezpiecznika, albo ilu chwyci ptasznika do ręki, ilu zje wątróbkę średnio wysmażoną albo karpia ? Nie wspomnę nawet o tym że... (miałem nie wspominać)
Marny trolling, dość oczywisty. Powinieneś to zakończyć 'ilu z was jest takim obleśnym dziadem jak ja'.
CrookerS napisał/a:
Ile trzeba wazyc zeby tak wolno sie ruszac?
Kurwa waze 115kg i obu bym oblecial bez dyskusji
A już byś przeleciał...
Oni od początku turnusu już do siebie sapali pamiętam ich dobrze bo na korytarzu hotelowym już rumor robili , ten ciemny zajebał mu z lodówki ugotowany salceson a blondynek nie wiem na ile to prawda strzelił na dole w pralni palcówke wpierw jego żonie potem córce i synowi za żeton do pralki.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów